... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
fritolko napísal:no ved hlavne trasu nech urci clovek, ktory vie v akom stave su cesty... aj ked v pripade slovenskych ciest sa dokaze cesta do**bat v priebehu tyzdna![]()
Trasa nemusi byt rychla ani rovna, hlavne aby sme si to uzili a spravili si pekny vylet... myslim ze o to ide vsetkym ci nie?
matis357 napísal:Lovec neboj sa ty nic taka katastrofa to bola v zime, ale teraz uz davno nieje![]()
![]()
. Akurat si pisem z mojov polovickou a vravy ze je to v pohode.Ale aj tak pofotim a pridam
matis357 napísal:Nazdar klubaci, tak bol som doma.Cesta je v pohode ziadny tankodrom ale samozrejme treba ist tak aby sa ne triafala kazda jedna jama na ceste a urcite je to lepsi usek ako Martin - Turcianske Teplice.Pofotit som nestihol, lebo je tezke prist domov a vsetko postihat a este aj cestu fotit.
Tak dufam ze prekonate (podaktory) strach a pojdete na Kremnicu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fritolko napísal:takže hovoríš že cesta v pohode?? teda rezervu môžem nechať doma?:D
fritolko napísal:takže hovoríš že cesta v pohode?? teda rezervu môžem nechať doma?:D
fritolko napísal:Nie nechcem byť ľahší na šprinteale ten touring má neskutočne malý kufor a keď vyhodím rezervu, zdvihák a kľúče tak tam ešte tam dačo narvem:D
Okej takže stačí poistný šrób hej?:D Je to fajn že niekto bude robiť asistenčnú službu.
lovec31 napísal:urcite nepojdeme po panelovke...dame to po peknej ceste kade chodievam do teplic...