ketxup napísal:ahoj speedy, dodatočne gratulujem a mrzí ma, že som sa nemohol zúčastniť.
OT: nejaká rada čomu sa vyvarovávať ???

som týždeň pozadu, tak každý postreh je do plusu

Vďaka za gratuláciu :-)
Myslíš radu, čoho sa vyvarovať pri svadbe? Hlavne maj niekoho, kto ustriehne, koľko sa vypilo a zjedlo. Nás napríklad odrbali na hoteli o minimálne 3 kartóny koláčov, čo mohli ísť do vyslúžiek. V piatok večer som tam zaviezol 6 kartónov koláčov, plus na jednom kartóne svadobnú tortu. Za celú noc sa zjedlo max 20 koláčov, nik za celú noc nedoložil ani kúsok a ráno boli k dispozícii iba 4 kartóny na koláče aj tortu... A to nehovorím o prístupe pani prevádzkárky, ktorá nám v sobotu, keď sme prišli po obrade oznámila, že namiesto dvoch dohodnutých apartmánov nám dá iba jeden. Plus taký detail, že brácho má dvojročnú dcéru a bolo nám sľúbené, že celú noc bude niekto na recepcii, aby dával cez babyfon na ňu pozor. Od 22:00 tam nebolo nikoho, takže brácho so švagrinou v strehu a moc si svadby neužili... A ešte nám tá p... v nedeľu do očí povie, že recepcia bola dohodnuta iba do jednej.. .Takže všetko dohadovať a podpisovať na papier... Hotel Minciar? NIKDY VIAC !!!
PS: Ak by si to chcel celé zorganizovať, polovička sa veľmi rada podujme