... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Roman804 napísal:no som vravel, že je dobrý, samozrejme nikto nevie všetko, ved daj vedieť ako to dopadlo a dajaké stretko by nebolo zlé dať![]()
tunerxxl napísal:
Takze dopadlo to cele zle vytiahli mi 2stekre(cidlo tlaku aleja a telotu motora) povozili sa po bratislave minuli mi benzin a ze opravene taka skusenost z VaVauto problem stale pretrvava vie niekto niekoho poradit????som z toho zufali zraz nebude dokial nebudem mat pojazdne auto
Roman804 napísal:a prečo si im to neodniesol znova?predsa len nech to skúsia dalej aj druhý budú iba hádať-asi
tunerxxl napísal:Auto slape konecne vyriesene takze cakam na nejake veci z lakovacky potom mozme po autosalone dat stretko!
tunerxxl napísal:[/quote]Auto slape konecne vyriesene takze cakam na nejake veci z lakovacky potom mozme po autosalone dat stretko!
tunerxxl napísal:no hosani kedy teda dame spycha uz mam auto naladene v M-Pakete nech sa mozem pochvalit aj kola dane hmmm co to tak spojit z tym ROH pri lubine hmmm toho 12 ci kedy ak by nebol dame v trnakoch klaska hmm ved dajte navrhy!!!!!!!