... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
KatuskaBMW napísal:orech napísal:Jasneeeeee ved zly ludia nebudu vediet co skryva pod trickom...![]()
![]()
To ma naaahodou dobry efekt....
že? :) kurnik šak také brušiško nemám ani jaale to odkedy je so mnou má také bábo v brušku..zoberte ho do posilovne nech zamaká :)
LuCKy napísal:KatuskaBMW napísal:orech napísal:Jasneeeeee ved zly ludia nebudu vediet co skryva pod trickom...![]()
![]()
To ma naaahodou dobry efekt....
že? :) kurnik šak také brušiško nemám ani jaale to odkedy je so mnou má také bábo v brušku..zoberte ho do posilovne nech zamaká :)
Kua, čím to je, že pri Vás tak priberáme...?
LuCKy
KatuskaBMW napísal:LuCKy napísal:
Kua, čím to je, že pri Vás tak priberáme...?
LuCKy
ja by som powedala opak že pri nás by ste mali skorej chudnúť nje?
orech napísal:Kruci tak to aby som si hladal taku pri ktorej priberiem, lebo kruci nech robim co robim iba chudnem,
KatuskaBMW napísal:LuCKy napísal:orech napísal:Kruci tak to aby som si hladal taku pri ktorej priberiem, lebo kruci nech robim co robim iba chudnem,
Takú by si chcel?![]()
LuCKy
tak pri mne by si isto pribral...lebo moja strava asi taká že pukance,sladké,pukance,skladké,samé cestoviny len a tak :)
LuCKy napísal:KatuskaBMW napísal:LuCKy napísal:orech napísal:Kruci tak to aby som si hladal taku pri ktorej priberiem, lebo kruci nech robim co robim iba chudnem,
Takú by si chcel?![]()
LuCKy
tak pri mne by si isto pribral...lebo moja strava asi taká že pukance,sladké,pukance,skladké,samé cestoviny len a tak :)
Veď už aj z týchto vecí priberám pri mojej Katuške. Hlavne tie cestoviny.![]()
tjež máš frajerku katku? :) no my tjež s balinom vkuse len cestoviny :)
LuCKy
KatuskaBMW napísal:LuCKy napísal:KatuskaBMW napísal:LuCKy napísal:orech napísal:Kruci tak to aby som si hladal taku pri ktorej priberiem, lebo kruci nech robim co robim iba chudnem,
Takú by si chcel?![]()
LuCKy
LuCKy
LuCKy napísal:KatuskaBMW napísal:LuCKy napísal:KatuskaBMW napísal:LuCKy napísal:orech napísal:Kruci tak to aby som si hladal taku pri ktorej priberiem, lebo kruci nech robim co robim iba chudnem,
Takú by si chcel?![]()
LuCKy
LuCKy
JJ tiež a tiež len cestoviny dávame, hlavne talianske, sa nedá porovnať s našimi.![]()
LuCKy
KatuskaBMW napísal:LuCKy napísal:KatuskaBMW napísal:LuCKy napísal:KatuskaBMW napísal:LuCKy napísal:orech napísal:Kruci tak to aby som si hladal taku pri ktorej priberiem, lebo kruci nech robim co robim iba chudnem,
Takú by si chcel?![]()
LuCKy
LuCKy
JJ tiež a tiež len cestoviny dávame, hlavne talianske, sa nedá porovnať s našimi.![]()
LuCKy
presne takže vidíš sme natom rovnako
LuCKy napísal:KatuskaBMW napísal:LuCKy napísal:KatuskaBMW napísal:LuCKy napísal:KatuskaBMW napísal:LuCKy napísal:orech napísal:Kruci tak to aby som si hladal taku pri ktorej priberiem, lebo kruci nech robim co robim iba chudnem,
Takú by si chcel?![]()
LuCKy
LuCKy
LuCKy
presne takže vidíš sme natom rovnako
NJ. Ale sme im tu riadne pôvodnú tému "sprehľadnili".
Na letisku sa budú podávať talianske špagety 'al dente'?
LuCKy