... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
balino napísal:BlackMW napísal:balino napísal:stryco naco ohrievac?sme zavreli dvere a nam bolo tak teplo ze sme bundy dole dali si si nevsimol?praca hreje....len ty si dosiel hodil dvere dokoran a cel nas vyzimit
jaka praca, ked som dosiel si tam spal na zemi na igelite jak bezdomovec pred aftom
no stryco vedel by som o tvojich cinoch vypravat hahaaaaaaaaaa
BlackMW napísal:balino napísal:BlackMW napísal:balino napísal:stryco naco ohrievac?sme zavreli dvere a nam bolo tak teplo ze sme bundy dole dali si si nevsimol?praca hreje....len ty si dosiel hodil dvere dokoran a cel nas vyzimit
jaka praca, ked som dosiel si tam spal na zemi na igelite jak bezdomovec pred aftom
no stryco vedel by som o tvojich cinoch vypravat hahaaaaaaaaaa
noaco ze som pyroman
balino napísal:keby si racej namontoval njake plnenie do vyfuku so zapalovanim pri urcitom tlaku nech slaha ohen z vyfuku
BlackMW napísal:balino napísal:keby si racej namontoval njake plnenie do vyfuku so zapalovanim pri urcitom tlaku nech slaha ohen z vyfuku
to uz som mal na limo, len som si odiebal lambdu s tym..
ale neboj uz mam novy dizajn, len nemam cas zrealizovat vsetko co vymyslim
balino napísal:no potom mi posuskas co a akoked sa mi niekto priblizi k aftu nech mu opalim gulky
BlackMW napísal:balino napísal:no potom mi posuskas co a akoked sa mi niekto priblizi k aftu nech mu opalim gulky
na to budes potrebovat este pir (pohybovy) senzor za 5 kil..
balino napísal:BlackMW napísal:balino napísal:no potom mi posuskas co a akoked sa mi niekto priblizi k aftu nech mu opalim gulky
ten bude na alarmecitlivost na 10metrov heheeeeeee
BlackMW napísal:balino napísal:BlackMW napísal:balino napísal:no potom mi posuskas co a akoked sa mi niekto priblizi k aftu nech mu opalim gulky
ten bude na alarmecitlivost na 10metrov heheeeeeee
jakoze to supne plamen z fuku a podpalenim auta parkujuceho za tebou sa postaras o odplasenie zlodeja ?
MT-SPEEDY napísal:KatuskaBMW napísal:Balino ty už radšej nerozmýšlaj...bo aj buduci rok bude prd z dovolenky :)
Myslim, ze s dovolenkou sa mozes rozlucit minimalne najblizsiu patrocnicu
VLADKY242 napísal:balino napísal:Dúfam,že sa to podarí na budúci rokMT-SPEEDY napísal:KatuskaBMW napísal:Balino ty už radšej nerozmýšlaj...bo aj buduci rok bude prd z dovolenky :)
Myslim, ze s dovolenkou sa mozes rozlucit minimalne najblizsiu patrocnicu
no tak co sa nabuduci rok chysta tak mas pravdu![]()