... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
mys_iak napísal:nieje problem sa prestahovat odtialozaj daj nejaku lokalitu... kde by to bolo dobre
spravime nabuduce tam...
Lada Drifter napísal:
no najskro do uvahy pripada letisko v mysli asi pre viacerich alwe vecer o siestej ist tam to nieje moc fajn :) nemam dokoncene este auto dufam ze do konca tyzdna bude
jararak napísal:efendy, sak dojdi na bicykli
ja som vcera na moje aj flexu pouzil, ale neviem ci mi dakto nebude musiet doniest v ploskacke kusok benzinu bo do mesta som dosiel, ale zatim stojim na TUKE, otazne ako sa dostanem na najblizsiu pumpu
ja som vcera na moje aj flexu pouzil, ale neviem ci mi dakto nebude musiet doniest v ploskacke kusok benzinu bo do mesta som dosiel, ale zatim stojim na TUKE, otazne ako sa dostanem na najblizsiu pumpu
jararak napísal:repo, ja viem ze mas auto pekne vybliskane, ale zato ma nemusis volat na fotenie ked moje je ako osrate
mys_iak napísal:tak pekny zrazik za nami pekne to dopadlo tolko ludi som necakal... ked som to zaciatko tyzdna tu hadzal![]()
uz sa tesim na dalsiu podobnu sessiontak do smykania zdar