bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
tak o týždeň neskôr to bude lepšie lebo momentálne zas nemám auto
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige ________________________________ BMW E36 318i LPG 93" Cosmoschwarz Audi S6 (C4) 4.2 Quattro
akurát poriadne rozjebabraná cesta je tam na jahodnej máš krajšie zatáčky :) ale zasa kofola a klobáska neviem či tam je
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige ________________________________ BMW E36 318i LPG 93" Cosmoschwarz Audi S6 (C4) 4.2 Quattro
hovoril som s policajtami, uzavierky su oficialne do 15:00, spodnou cestou od Mieru ide aj trat maratonu. Sice je mozne, ze to otvoria skor, ale nespoliehal by som sa na to a do Cermela a nasledne na Bankov siel hornou trasou, tj cez Watsonovu a ulickami okolo Botanickej zahrady do Cermela, predpokladam ze tak budu vyznacene aj obchadzky.
dufam ze vy ich budete mat viac a aj pocetnejsie stretko v KE... inak ak budete chciet vypisat nejake stretko alebo zraz a ste na to lenivy tak ma kontaktujet cez PM poriesime