skoda chlapci... ak chcete tento vikend zrazik ja vam ho vypisem ale nedojdem... uz sa musim fakt ucit na statnice a este som to nevidel 10.juna ich mam 88otazok predomnou... a to viem ze este take 3 dni urcite na to ani nemrknem bo musim ine veci robit...
cize ak chcete zraz napiste mi pm... ja vam to vymalujem ak vy teda neviete
nechajme to, keď mysiak zrobí štátníce oslávime to potom s ním nakoniec aj ja mám v nedeľu iné plány :)
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige ________________________________ BMW E36 318i LPG 93" Cosmoschwarz Audi S6 (C4) 4.2 Quattro
A uz by mi mohol poslat dotycny zo zrazu tie fotky co fotil mna a moje auto xD
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige ________________________________ BMW E36 318i LPG 93" Cosmoschwarz Audi S6 (C4) 4.2 Quattro
A uz by mi mohol poslat dotycny zo zrazu tie fotky co fotil mna a moje auto xD
dajaka paranoja nie, len tvoje auto budu fotit
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
ale to som ho ja popýtal naj mi spraví fotky s mojou láskou
to sa ti chce z ruziova trepat do kosic na zraz, tomu sa povie zazraty klubak
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov