bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
kazdy obeduje inak .. niekto o 11 .. niekto o pol tretej :) ... ale dohodnite sa kedy a kde .. a ak uz budem mat plne brusko tak na jednu kavu a 5 cigariet dojdem :)
BTW ... ako miesto sa myslim osvedcila ta OMV na mieri ...
dnes som bol skoro rano v spisskej a prisambohu, strk, balvany a aj sol som videl
njn .. ja som bol dnes BA a nazad ... cestou sa 10x zmenilo pocasie .. od slnecneho dna (tazka pohoda, slnecne okuliariky, +5'C, suche cesty) po huste snezenie, cesta-klzisko, vetrisko poriadne a 5cm kase na ceste ...
az neskutocne ... ides za kamionom 40 .. nevidis na 5 metrov .. stierace nestihaju .. myslis ze cesta do KE potrva 10h .. a o 5km uplny havaj .. zlty svieti, cicky venku ... zastavis na benzinke .. zapalis cigaretku len tak v tricku ... proste kocurkovo ..
prave som sa dojekabatil z kosic, dam daco do seba, rychlo spravim jeden komp a vlastne som vredy
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
ta mna by to tiez zaujimalo lebo okrem toho ze to mam 10km do kosic mi na dvore stoja dalsie 3 vrazdy pred mojim bembinom co musim najprv vyhodit tak dajte vediet
zbytocne cakam na miery, asi sa nic nekona, preslo tade par e46, nejaka e28 asi veroli ale nikde nikoho boha