... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
TT-SIMIK napísal:jasne,že henri ma pravdu,len to mohlo byt definované v prvom príspevku a nič sme nemuseli riešiť...))))mna ani vo sne nenapadlo že na bmw zraz,zraz klubakov niečo hlásiť..na takom karate by som pochopil,ale ked toto je akcia čo sa týka bmw a majitelov bmw,tak som to bral ako samozrejmost,ak by niekto predaval privesky tak si kupim,alebo keby niekto predaval trička,tak nebudem riešiť že si robí biznis....,alebo hoci čo iné...ale nemám problém sa podriadit organizátorom....jak to bude tak to bude,všetko sa da riešit...)))),......)))))WORLD PEACE
herri13 napísal:
Kto rozprava o korunach ? Vidis niekde ze by sme pisali ze chceme za to love ? Ale myslim si, ze je slusnost napisat organizatorom, ci tam mozem robit toto alebo toto.
Vies si vobec predstavit co obnasa spravit takyto zraz ? Robil si to uz niekedy?
Nechceme sa s nikym vadit ani sa natahovat, ale uz sa tu zacinaju ludia dohadovat medzi sebou kto komu co spravi a preda.
My zabespecime ludi a ostatny si pridu privirobit,aj ked to nieje TT-Simikov pripad.
KISS-MY-ASS napísal:Asi sa to už nemesti =D
Didymus napísal:
Mnoo tak to "velkeho" tam asi nemusi byt :) Vsetci vieme, ze to bude velke a ze mame velke ze?