... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
nori330ci napísal:no ja na shelke 95v power za1,37 to je skoro ako 98.ide to vyborne ako ked nacapujem z inej pumpy.dzarko ty aj zijes?dlho som ta nevidel,inac dobre som narobil poriadky v robote,ja som tam druhy pan po veducom!
Hermo napísal:Pani,nechcete k tomu paleniu 2x235/45 R17ky? Kamos ma navyse tak ci ich ma vyhodit alebo ich spalite.
pribinacik napísal:
ja by som tie 235-ky celkom prijal ak ich ma vyhodit tak sa isto pouziju.. staci doniest v sobotu na fuser :)
nori330ci napísal:no ja na shelke 95v power za1,37 to je skoro ako 98.ide to vyborne ako ked nacapujem z inej pumpy.dzarko ty aj zijes?dlho som ta nevidel,inac dobre som narobil poriadky v robote,ja som tam druhy pan po veducom!
doublevanos napísal:no pocitil som to na vykone a spotreba je taka priemerna skor by som povedal ze so 100octanom mi to zere menej.Hosi viem ako mate radi vasu oblubenu skladbicku papa americano neviem ci poznate aj toto:
http://www.youtube.com/watch?v=Ytnrgtwn ... re=channel
anglicania si pochvaluju ze vraj slovensky to znie lepsie ako anglicky ale bacha je to namotavka...
nori330ci ta 95tka to ma ale len aditiva a vyrobca neodporuca pridavat aditiva do paliva. Pocitil si rozdiel v spotrebe a vykone?
nori330ci napísal:Vladko neboj sa onic nejde ide iba o to ze aby ste tam nestali pri mne a abh ste sedeli to je vse inac v pohode...
Arnost napísal:čo ich je potom či mi stojí alebo sedí![]()
Arnost napísal:presne tak,ale to tie pice povedali ze si tam nic nedavate,tak som hned vyletel jak 344i a poslal som ich kam lahsie.zabijem!ak im nezavadzám tak im môže byť jedno či stojím alebo sedím, a šefko môže byť rád že má zákazníkov ktorý by tam normálne nešli
Arnost napísal:a kedy je odchod v nedelu
Arnost napísal:
zas si nemysli, na šprinte ťa dám minimálne o bicykel tak to "=" poprosím preč