... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
mokr napísal:no len hlavne aby sme sa stihli do zajtra dohodnut na mieste a case, ja som za kludne posedenie niekde na kafee, potom mozme cosi pofusovat BOU ak by sa ti chcelo a potom skusime jak to chodi
BouBou napísal:Viete co chalani dohodneme sa takto stretnu sa ti ktory chcu mokr rad by som bol keby si sa ucastnil, stretneme sa na shellke za mostami o 10:00 rano co vy na to ale mozme aj neskorsie ak chcete?
mokr napísal:
bou banovcani mozu az poobede chembos je do dvanastej v robote..
nori330ci napísal:presne stretneme sa poobede o13:00? pri laugariciuok?kto suhlasy?
mokr napísal:noro uplne genialny napad, aspon nemusim ist cez cely TN :) a mozno budeme meskat ale sak do 13:30 by sme tam mali byt, ak nie pojdem aj sam
BouBou napísal:jako nechcem byt debil ale co chcete pri laugu? fotit sa? ist na kavu? , tu kavu za 50eur jednu? ja na kavu nemam a myslel som ze by sme mohli pofusovat a ponabijat a nabijat cez mesto neni najlepsi napad
Lebo moj nazro je ze keby sa cosi pofusuje u mna alebo sa ponabija pri vahu aj tak tam pojdeme vsetci takze bude to to iste akurat ja pojdem zbytočne tam a spet
Povedzte teda narovinu kavicka a ostatne somariny k tomu alebo podla mna fusovanica nabijanie a potom nasledne kavicka kdesi za mostami
rozhodnite sa podla toho zvazim, ten cas 13:30 to by slo celkom, mokr ak by si chcel cosi fusovat tak mozes dojst skor ku mne a mozme porobit u mna doma cosi na dvacátke, a kedze nordik ide predavat auto asi tak by som ti pozical tu moju Kn vlozku co ma norko v aute a ja mu dam klasicky filter
mokr napísal:no moze byt sak ja ti rano budem volat :)
BouBou napísal:jako nechcem byt debil ale co chcete pri laugu? fotit sa? ist na kavu? , tu kavu za 50eur jednu? ja na kavu nemam a myslel som ze by sme mohli pofusovat a ponabijat a nabijat cez mesto neni najlepsi napad
Lebo moj nazro je ze keby sa cosi pofusuje u mna alebo sa ponabija pri vahu aj tak tam pojdeme vsetci takze bude to to iste akurat ja pojdem zbytočne tam a spet
Povedzte teda narovinu kavicka a ostatne somariny k tomu alebo podla mna fusovanica nabijanie a potom nasledne kavicka kdesi za mostami
rozhodnite sa podla toho zvazim, ten cas 13:30 to by slo celkom, mokr ak by si chcel cosi fusovat tak mozes dojst skor ku mne a mozme porobit u mna doma cosi na dvacátke, a kedze nordik ide predavat auto asi tak by som ti pozical tu moju Kn vlozku co ma norko v aute a ja mu dam klasicky filter
Roman804 napísal:no možno presne to chalani chcú,pokecať, pofotiť, dať khávu, a ani nikto nenapísal, že chce fušovať, alebo robiť šprinty, väčšinou sú také bežné malé stretnutia presne o tomto a aj stretnutie na nejakom parkovisku k tomu patrí, takže ja som za to aby nikto nikomu nič nenanucoval, ja som už tomu rád, že chalani si dajú námahu a prídu,tak sa normálne stretnime pri laugu a potom ak by niekto chcel niečo urobiť na aute, tak radi pomôžeme, aj ked si myslím,že ak by niekto chcel robiť niečo väčšie, tak to povie vopred,alebo ak by mal niekto chuť si pošprintovať, tak tiež sa môžme presunúť inde, a hlavne aby nám nepršalo![]()
![]()
,dik a už prší
, ešte ak by lialo je možnosť zaparkovať dole v maxe aby sme mohli trochu pokukat autá
BouBou napísal:Chodi ti to , ma potencial tvoje auto