... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Marty-N napísal:...čaute chlapi...nechcem vam to tu zasierať,ale Roman do Malaciek sa nechystate,na Kameny mlyn?Že by si zasa predviedol tanečky s Mkom?
Roman804 napísal:marty mám vás v merku, ale nejako mi to na celý víkend nepasuje, ked tak rozmýšľam, že by som prišiel len na tú sobotu na súťaže,ešte sa ozvem![]()

chembos napísal:a co teda stym casom, o kolkej????
treba sa uz dohodnut
,a v piatok sa to upresní aj budeme vedieť že čo počasie ccaRoman804 napísal:ja navrhujem akože je ešte len streda tak to dať zaťiaľ medzi 10-11 ,to aj vytriezvuaj to nebude neskoro
,a v piatok sa to upresní aj budeme vedieť že čo počasie cca
aj ked teraz je kazdu pol hodinu ine
už len ostava že kde sa stretneme? BN Kaufland? tam je to tak ideal myslim na Pumpe je malo miesta a budu tam auta stať 
Arnost napísal:16.4.
Sobota Max: 16˚ C Min: 3˚ C
Mierne zamračené
Východ Slnka: 5:58
Vietor: S 8 km/h
Vlhkosť: 54%
Zražky: 20%
nori330ci napísal:A teplota betonu na vrsku bude kolko?aby som vedel aku tvrdost treba pneu
Roman804 napísal:tak tak ,ja to berem skôr ako stretko, plus pokec ,ako sa nejako extra nahánať,aby dachto potom neplakal

Roman804 napísal:ja navrhujem akože je ešte len streda tak to dať zaťiaľ medzi 10-11 ,to aj vytriezvuaj to nebude neskoro
,a v piatok sa to upresní aj budeme vedieť že čo počasie cca
a mne skorej o 12 myslim že aj chembos bude za ked ide do prace cim neskor tym lepie pre neho uvidi sa, a kde teda pri tom Kauflande?