... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Roman804 napísal:veľmi nerád sa pripájam do takýchto diskusií, ale, pokiaľ si začal pridávať spolu s norim,alebo ho dobiehať, tak o nejakých predpisoch nie je čo rozprávať,či tam bola smerovka, alebo nebola a podobne,keby si nepridával,tak ťa jednoducho z tej pravej strany obehne, je tam myslím aj prerušovaná čiara, ale kedže pri vjazde na hasičkú ste mali cca okolo stovky, či viac? podotýkam obaja, tak vôbec netreba nikoho obviňovať, lebo vinný ste jeden aj druhý a ked už takáto situácia nastala, tak skúsenejší vodič by nevošiel priamo do protismeru, ale by sa k druhému autu prilepil a v protismere by bolo tak pár centimetrov,alebo by ste sa tam zmestili, ale základná chyba je, že ste obaja zrýchlovali ,že kto z koho, stačilo by, aby si jeden z vás nič nedokazoval. Najprv sa nahánate, niečo nevyšlo a potom tu na niekoho húkať je somarina
hermo napísal inými slovami to čo ja
BouBou napísal:tak sranda to bude ale geometrie sa nemusim bat, peto zevraj ma ez jednoho typka ,
podla mna to staci tak jak hovoril arnost ze staci tam ten plech naklepat naspet zavarit tu čiaru a este dam na vystuhu dačo privarit nejake pasiky s hrubeho plechu a bude pohode
Džaro napísal:Chlapi zasa mi zamrzol posilovač bŕzd. Už strácam nervy pri tom aute...
Neviem či boli v BMW sfajčený alebo nadrbaný keď to pustili do výroby aby furt nešlo brzdiť.
Jebem Bavo GOLF POWER!
Džaro napísal:Chlapi zasa mi zamrzol posilovač bŕzd. Už strácam nervy pri tom aute...
Neviem či boli v BMW sfajčený alebo nadrbaný keď to pustili do výroby aby furt nešlo brzdiť.
Jebem Bavo GOLF POWER!
Arnost napísal:to som ako kedy povedať?