... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Kesko napísal:
Hej ani mi to nepripominaj nech už je zajtra a mam to zavarene kua.. KTO TU VIE ZVARAT S ELEKTRODOVOU ZVARAčKOU?
BouBou napísal:TENTO CHLPchalani reku aby som vam pravdu povedal tu hovorime o atmosferickom motore do 2.0 litra cize ziadne turba ani kompresory
GOMEZ napísal:a aka to je dvacááátka?
Kesko napísal:
Hej ani mi to nepripominaj nech už je zajtra a mam to zavarene kua.. KTO TU VIE ZVARAT S ELEKTRODOVOU ZVARAčKOU?
Arnost napísal:kuchá ale nezvára
Roman804 napísal:ale už zvára, nám to nedalo a dnes sme dali druhý pokus a je to hotové chichichi
BouBou napísal:romco objednavam sa na kuchanie ked sa bude dat najblizsie len musim zohnat trubku ktora pojde namiesto katu
Kesko napísal:Kto by mal zaujem ist zajtra darovat krv? Už sa nas zopar nazbieralo.. Kesko, Nori330ci, Roman804, Džarko..
BouBou napísal:romco objednavam sa na kuchanie ked sa bude dat najblizsie len musim zohnat trubku ktora pojde namiesto katu
Mr.S napísal:Akurat jeden olej bol sklamanim shell helix 10w60 - ktory nam ma 2.0 atmo motore na brzde u Michla uberal az 5PS oproti castrolu![]()
nori330ci napísal:Ak vykuchas kat klesne ti vykon od spodu krutak,,,,za kztom mas lambdy ak sa nemylim,lebo aj pribinacik ma a budu ti nahovno udavat hodnoty do rj a mas po chlebe!preto diesel power je lepsi,alebo turbobenzin,lebo len od tur ba das cistu trubku a nemusis sa obavat spatnych tlakou
BouBou napísal:
Norko jako pise wilo my mame lambdu pred katom a kukal som na nete aj na inych strankach ze dvacatky bez katu chodili jak kokot to ti povie aj biro ze ked dal na e30ke kat do pice tak to chodilo o dost lepsie, M50 rules