EURORING Z POHLADU DIABLA
Fotoreport robiť nebudem, kedže som osobne nestihol urobiť ani jednu fotku
Ako sa blížil termín, Diablo bol stále žhavejší.
Z RK sme vyrazili cca o 6:00, cestou pršalo z čoho mi nebolo dvakrát do smiechu. Spicha z ostatnými zo severu sme mali vo Zvolene na Slownaftke. Na pumpu som dorazil prvý a netrpezlivo očakával ostatných, po chvilke sa dovalili a mohli sme vyraziť. No ako sme sa pohli z pumpy, na ceste ostala stáť 330i z compresorom, dôvod zastavenia bola nasatá voda do šišky.Za týchto okolností chalanisko s nami nemohol pokračovať. Tak sme išli ďalej
Po pár km čumím do späťáku a nikde nikoho, začal som mať pocit, že idem na výlet s barbie klubom

zastal som a čakal, dôvod čakania: náhle nečakané sranie jednoho nemenovaného účastníka
Cesta zo ZV po hranice pripomínala všetko, len nie cestu. Z mojim podvozkom som sa cítil v aute, ako handra v práčke v réžime žmýkania.
Na hraniciach sme sa stretli z borcami z ČR. Po prechode na Maďarskú stranu, sa počasie začalo vylepšovať a konečne prestalo pršať.
Za pomoci nášho klubového tlmočníka sme na prvej pumpe zaplatili ďialničné poplatky a hurá rýchlo na okruh. No nie rýchlo v rámci predpisov
Ako sme sa blížili k okruhu Diablo začal ožívať

konečne úsmev na tvári
Na okruh sme dorazili cca o pól desiatej, chvilku po nás dorazil aj Worsteiner z company
Cestou Diablo vyhladol, čo nebolo dobre, tak Miky musel situáciu zachraňovať jeho desiatou

dík strýco
No a šup rýchlo kúpiť lístky
Na okruhu absulutne nikoho okrem jednej race E30, trať pekne suchá, proste ideálne podmienky.
Na okruh som vyrazil prvý, dal zoznamovacie kolečko a poďme sa šaleť
Kým sa ostatný vypakovali stihol som minúť benzín, tak šup ho na pumpu a rýchlo na trať. (už si ani nepamätám kolko krát som tankoval)
Pocity z jazdy sa nedajú ani opísať

to treba zažiť
človek spotený, vlastným potom prilepený do sedačky, úsmev od ucha k uchu, adrenalín a koncetrácia na maximum, pud sebazáchovi- žiadny neexistuje
Perfektný okruh, nie velmi rýchly max rýchlosti cca 150km/h, ale za to krásne technický. V podstate niečo ako velká motokárová dráha.
Možnosť obiehania, bez toho aby sa protivník uhol takmer nulová, okrem cielovej rovinky.
Asfalt taký akurát - ani drsný ani hladký. zákruty postavené, tak že aj keď človek nechce ísť driftom, tak ho to zláka.
Ja som na okruhu najazdil cca 170km. spotreba na 100km - 39.5l viac palubný nevie ukázať. zadné platničky menené deň pred okruhom, pośli úplne a zobrali si zo sebou aj kotúče

Predné prežili, zrejme im pomohla ochladzovacia kúra

(prelet cez jazierko ktoré bolo kúsok za cielovou rovinkou) nie že by som sa potreboval okúpať, alebo vyskúśat , či M3 vie plávať

potom čo som videl ako 316i zapadol v štrkovej bezpečnostnej zóne, som sa rozhodol eśte viac pridať aby som neuviazol

Podarilo sa mi vysť hneď na okruh, no za mnou ostala cca 30cm hlboká ryha. Kto by to povedal, M3 vie aj orať

autu sa nić nestalo, len som šróbovákom povydlobával kamienky z róznych zákutí predného nárazníka

a všetko bolo OK fakt som nečakal, že tie GTčkové lízanky to prežili
Po tom čo som zasral okruh , musela na trať upratovacia čata
My sme zatial dali obed v Paddocku. Po obede sa pokraćovalo v jazdení.
po obede to uź nebolo až také brutál ako do obeda, chýbala už koncetrácia a adrenalín. Aj napriek tomu to bolo stále fajn bláznenie.
Po tom čo Worsteiner, šuchol nárazník, sme si povedali, že v najlepśom treba prestať a hor sa domov.
Bolo ozaj skvele, super partia ludí, taká malá bmwklub rodinka. Aj Maďari boli priatelský, no nie konkurencie schopný
každému čo má rád ostrú jazdu tento okruh vrelo doporučujem. človek má možnosť vyskúšať jazdiť za hranicami možností auta aj seba samého. Vela sa dá z takej jazdi naučiť a hlavne žiť sa s autom.