Tu som to spisal vsetko dohromady, kludne aj na ine fora nech je ucast velka... (daval som to aj na ine fora pre ludi co o akcii este nevedia tak ma hned nezbuzerujte

)
Tak chlapi dnes som sa na autosalone v Nitre dozvedel od novych organizatorov driftov na babe ze ATcko to uz nerobi a ze uz je na Slovensku A.S.D. (Asociácia Slovenských Driftérov). Veľmi dobre som si pokecal s dvoma organizátormi v pavilóne o predošlých akciách... Chlapi su fakt pohoďáci a myslím si že to dotiahnú ďalej ako driftingday team... Maju celkom dobre plany do buducna a to ma velmi tesi, ze na slovensku bude konecne poriadna drift akcia
Tymto chcem oboznamit tych co este nevedia o ich prvej akcii ktorá už bude len čisto v mene A.S.D Drifter.sk teamu:
AVNET Drift Show 27.9.2008 - Pezinská Baba (Driftchallenge)
Asociácia Slovenských Drifterov v spolupráci s partnermi pre Vás pripravili vynimočné podujatie - AVNET Driftshow. Na Pezinskej Babe si 27. septembra môžete zmerať sily so skvelými jazdcami zo Slovenska, Maďarska i z Českej Republiky.
Takmer po celý deň budete môcť využiť tzv. Drift Taxi a tak si môžete na vlastnej koži vychutnať jazdu dverami napred. Nebude chýbať meranie nájazdovej rýchlosti digitálnym radarom, kopa dobrej muziky a hlavne tony spálenej gumy:-)
Najväčšia driftová udalosť roka na Slovensku s účasťou špičkových zahraničných jazdcov!
Najvyšší level motoršportu - jazda riadeným šmykom, konečne aj u nás!
Najlepšia zábava a atraktívne prejazdy od rána do večera!
27. septembra na Pezinskej Babe!
Časový harmonogram akcie:
8.30 - 9.30 registrácia jazdcov
9.30 - 10.00 rozprava s jazdcami a začiatok voľných tréningov
10.00 - 13.00 dopoludňajšie organizované voľné tréningy+exhibičné jazdy Tandem Battle
13.00 - 15.00 Driftchallenge
15.00 - 17.00 popoludňajšie voľné jazdy + exhibičné jazdy Tandem Battle
17.00 - 18.00 vyhlásenie výsledkov Driftchallenge, ukončenie akcie
Organizačné pokyny pre návštevníkov
Vstupné na akciu je 100 Sk (3,3194€) na osobu, ZŤP, dôchodcovia a deti do 12 rokov majú vstup voľný.
Štartovné pre jazdcov je 1 000 Sk (33,1939€).
V areáli akcie sa pohybujte vždy výlučne vo vyznačených zónach určených pre divákov!
V priestoroch depa sa správajte obzvlášť opatrne a na nič nesiahajte.
V záujme vlastnej bezpečnosti rešpektujte pokyny organizátorov, označených reflexnými vestami s nápisom Organizátor.
V celom areáli sú rozmiestnené koše na odpadky, preto prosím udržujte čistotu a poriadok.
Na akcii ste na vlastné nebezpečenstvo, čo potvrdzujete zakúpením vstupenky.
Počas organizovaných voľných tréningov bude možné využiť službu Drift Taxi, ktorú si môžete dohodnúť V PRIESTORE DEPA priamo s jazdcami.
Každý pasažier v aute na trati je povinný mať na hlave ochrannú prilbu!
Odporúčaná cena pre jazdcov je 300 Sk (9,9582€) za 1 jazdu v Drift Taxi.
Chalani prisľúbili:
- hojnu ucast madarskych, polskych, českých a samozrejme aj slovenských driftérov
- prerobenú trať ktorá sa bude jazdiť naopak ako minulá a bude vraj odosť rýchlejšia
- skvelý program s ktorého si každý odnesie zážitok
Myslím že sa máme na čo tešiť. Ja idem tentoraz na 100%, čo vy?
Viac info tu
http://drifter.sk