... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Xader napísal:M3driver napísal:no kamarat, mna mozes odpisat!! som nepojazdny. mozno sa k niekomu naftirkujem ale ani to neviem naisto este!!
Kua to mi je lutokeby ta nikto nechcel zobrat a so mnou nejde priatelka, tak ta vezmem, nie je problem
Xader napísal:XADER
BAVORAK009
ARMANDO
M3DRIVER
BAWOR
BLACKMW
ARNY318IS
MARA019
BALINO
Kto tu budete a uvidite sa v zozname, tak potvrdte ucast.
Cas stretnutia je o 11:00 a miesto stretnutia vam poslem SMSkou - napiste cisla na seba do sukromnych sprav.V nedelu doobeda miesto stretka zistitenepotrebujeme to tu mat vyvesene ako na nastenke a nepotrebujeme nezelane navstevy
![]()
Papat sa bude v restike co je na prvej strane. Keby ste mi potvrdili svoju ucast este dnes do vecera a budem vediet kolko nas bude , lebo zajtra idem do prace doobeda a zastavil by som sa tam a rezervujem stol.
BAVORAK009 napísal:Xader napísal:XADER
BAVORAK009
ARMANDO
M3DRIVER
BAWOR
BLACKMW
ARNY318IS
MARA019
BALINO
Kto tu budete a uvidite sa v zozname, tak potvrdte ucast.
Cas stretnutia je o 11:00 a miesto stretnutia vam poslem SMSkou - napiste cisla na seba do sukromnych sprav.V nedelu doobeda miesto stretka zistitenepotrebujeme to tu mat vyvesene ako na nastenke a nepotrebujeme nezelane navstevy
![]()
Papat sa bude v restike co je na prvej strane. Keby ste mi potvrdili svoju ucast este dnes do vecera a budem vediet kolko nas bude , lebo zajtra idem do prace doobeda a zastavil by som sa tam a rezervujem stol.
Xader na mna cislo mas a ucast ti potvrdzujem a taktiez aj arny.
BAVORAK009 napísal:Chalani petrzalka a okoie bawor,arny............atd.Stretneme sa o 10-30hod pri Tescu v petrzalke a odtial pojdeme spolu na urcene miesto ktore nam urcil Xader.napiste
BAVORAK009 napísal:balino napísal:BAVORAK009 napísal:Chalani petrzalka a okoie bawor,arny............atd.Stretneme sa o 10-30hod pri Tescu v petrzalke a odtial pojdeme spolu na urcene miesto ktore nam urcil Xader.napiste
budem tam...zktorej strany?
Ako je hlavny vchod do Tesca