... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Petyusa napísal:Navrhnite miesto a datum a podla mna sa podla vzajomnej dohode da vsetko vyriešit!
Moj navrh: Areal Termalneho kupaliska Diakovce/Horne Saliby na nete sa to da vyhladat poznam majitela na cene by sa dalo dohodnut! Je to z plna oploteny obrovsky areal! s jednym vjazdom a vyjazdom! je tam hotel aj chatky termalny bazen, a vojde tam asi 200 aut v pohode moze sa parkovat pri chatkach alebo spravime klubove parkovisko!Drifty, slalomy, sprinty by sa tam sice moc nedalo, ale skusil by som vybavit uzavierku cesty pred nou na nejakych 5 hodin!!!!to by som este stihol!!!je to taka siroka cesta jak tam hore na letisku bola!Ak nie tak pohladame nieco podobne!!!!DODAM AJ FOTKY!!
AK MA NIEKTO NAPADY KDE A AKO ? NECH TO SEM SUPNE ! BOL BY SOM RAD KEBY SA K TOMUTO VYJADRILO AJ VEDENIE !
barabas napísal:troska to poopravim "neboj mojneboj moja, vsetko bude;)
Petyusa napísal:ja som to len nahodil koli tomu aby sme vedeli ako sme na tom netreba to robit v septembri mozme aj skor ked je dobre pocasie jul, august, aby sme tam nemuseli stat v 4 bundach!!!!
Miro525 napísal:u nas tusim startuju lietadla na travnatej ploche :)Napad to nieje zly areal sa da urcite vybavit ,ta cesta sa asi nebude dat vybavit.Ja som zistoval kde tu na okoli su podobne letiska ako L.Ondreji
su to Janikovce pri Nitre ,nejake sport.letisko je pri Novych Zamkoch a este je pri Senci .Vsetko je v okoli cca.35km Ale na toto je este asi vsetko skoro .Ale moj skromny nazor je to organizovat v maji.
Petyusa napísal:ano ale ja tom chcem vybavyt oficialne tu uzavierku nielen tak ze tam niekto bude sediet na stolicke v reflexnej veste a kyvat na auta!!!!