... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
cretino napísal:..ze som tak smely, mame odfoteny vypis casov pripadne aj s fotkou auta?
cretino napísal:aj ja som sa chcel zastavit(mam to kusocek od domu), ale podla shmu bude od piatka poobedia az do nedele obeda prsat a to sa mi tam moc nechce.. ale ved uvidime :)
mne len prislo divne, ze si zaostal 0,6 sekundy od Slevinovho casu co dal s vyhadzanou M3 na slickoch co by mal mat o 120 koni viac vykonu a tiez mu to celkom ide
Miro Kovačik napísal:Aj mňa ten čas zabil![]()
ale asi to nebude seriovka ako moje
AtrejM33 napísal:Hallo. tak pridam svoj dnesny cas. BMW E36 328i Compact. 2,34,463. predne gumi slick Matador, zadne Yokohama. moze byt na staru plechovku???? aj ked koniec dnesneho dna bol ukoncedny vo zvodidlach. nevadi to patri k tomu..--
slevin napísal:nazdar :) sorry ze az po dvoch tyzdnoch doplnujem tvoje casy ale par tyzdnov som bol bez internetu vo FR.
cas je super na staru "plechovku" :) ale fakt by sme chceli vediet viac o tom aute, trochu sa rozpis, ake brzdy, podvozok, popripade daj aj fotky, aj rozbiteho auta.
este by ma zaujimali casy m3 ktoru si tiez jazdil minule.
Ado myslim si ze casy v tomto pripade su pravdive, Majo nie je chvalenkar a s volantom toci velmi dobre :)
este podotknem ze moje casy su preto tak "slabe" lebo okrem sedaciek, odklonov a slikov, nemam nic poladene.
+bola by to pre mna velka skoda (nie financna) keby som to niekde suchol, oprel, popripade dal budu.
po buracke uz by to nebolo ono a asi by som to musel aj pustit dalej, co fakt nechcem :)
maiki napísal:nieje to biely compact? v 2:19 http://www.youtube.com/watch?v=xbQXTJukI38