... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
chembos napísal:myslim, ze na parkovisko by sme mali len klubove auta pustat, proste spravi sa zoznam, a podla neho, nech vieme presne kolko aut pride... samozrejme ludi ktorych pozname, a vieme ze su naklube tam pustit aj bez ohlasenia, lebo ich bude kopec....
ale napriklad take ze: ,,no som na klube ale uz neviem aky tam mam nick´´ ,,no ja som neni na bmwklube´´ a podobne by som tam ani nepustal... to nema s klubom nic spolocne, verejne parkovisko je vzadu vzdy, tam sa moze ist postavit kazde bmw....
...pustanie tam kazdeho nema zmysel, lebo tych ludi aj tak nikto nikdy nevidel a nepozna, ale hovorim, tych co v zozname pustit....
cize take nieco ako ,,pridem ja a dalsie dve BMW´´ to je poprdeli informacia, to aj ja mozem presmerovat vsetky bmw na nase parkovisko, a bude stoho akurat tak k...t :)
...skusal som vybavit klubovy stan ale bezuspesne
takze mne stan nepozicia kedze som sa neskladal.... Ohladom toho ze sa chytim organizacie tak to asi tiez nie je dobry napad kedze tam idem PRVY krat a vobec neviem ako to tam funguje neviem co mam,kde mam a ako mam....
Osobne si myslim zeby bolo najlepsie keby sa chytil organizacie chembos
.... Rad pomozem daako z organizacoau
Takze daaky organizator??? 
tiež si myslím, že chembos je taký veterán caratu a mohol by sa toho ujať 

Follow us on FACEBOOK
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)

Follow us on FACEBOOKVK-Tomas napísal:Ja nejak predpokladam ze na bmwklub parkovisko nepojde nikto z ludi co sa na ten stan skladali podla mna bud nebudu na carate alebo budu s inou partiou
A predpokladam ze aj chembos(čembos) by si uz rad uzil carat bez nervov z organizacie a prave preto ma v p.ci celu organizaciu![]()
![]()