... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
chembos napísal:myslim, ze na parkovisko by sme mali len klubove auta pustat, proste spravi sa zoznam, a podla neho, nech vieme presne kolko aut pride... samozrejme ludi ktorych pozname, a vieme ze su naklube tam pustit aj bez ohlasenia, lebo ich bude kopec....
ale napriklad take ze: ,,no som na klube ale uz neviem aky tam mam nick´´ ,,no ja som neni na bmwklube´´ a podobne by som tam ani nepustal... to nema s klubom nic spolocne, verejne parkovisko je vzadu vzdy, tam sa moze ist postavit kazde bmw....
...pustanie tam kazdeho nema zmysel, lebo tych ludi aj tak nikto nikdy nevidel a nepozna, ale hovorim, tych co v zozname pustit....
cize take nieco ako ,,pridem ja a dalsie dve BMW´´ to je poprdeli informacia, to aj ja mozem presmerovat vsetky bmw na nase parkovisko, a bude stoho akurat tak k...t :)
VK-Tomas napísal:Ja nejak predpokladam ze na bmwklub parkovisko nepojde nikto z ludi co sa na ten stan skladali podla mna bud nebudu na carate alebo budu s inou partiou
A predpokladam ze aj chembos(čembos) by si uz rad uzil carat bez nervov z organizacie a prave preto ma v p.ci celu organizaciu![]()
![]()