... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Xader napísal:M3driver napísal:Pani pastikari z Bratislavy!! nikto nic? Arny, Xader, 009...?? nikto? co sa hanbite?
Xader: hlavne ty, preco nejdes trochu preverit noveho tatosa? nejake sprintiky a pod... hm??
Co ? isiel by som , kedy ? kam ? co sa deje ? nesledujem to tu ...![]()
nechce sa mi citat tak moc
100RM napísal:Xader napísal:M3driver napísal:Pani pastikari z Bratislavy!! nikto nic? Arny, Xader, 009...?? nikto? co sa hanbite?
Xader: hlavne ty, preco nejdes trochu preverit noveho tatosa? nejake sprintiky a pod... hm??
No tak si to precitaj a ak chces, daj vediet a zaradim ta do zoznamu. Zoznam potrebujem mat kompletne zavazny do konca tohto tyzdna. Potom to zarezervujem napevno.
Xader napísal:M3driver napísal:Pani pastikari z Bratislavy!! nikto nic? Arny, Xader, 009...?? nikto? co sa hanbite?
GeorgosAc napísal:100RM napísal:GeorgosAc napísal:HM Borovicka , z toho bych se chtel zprasit...... a rano nevstavat![]()
Udelame zo soboty na nedelu tatransky caj na duchonke, z toho sa minimalne poserete...
ja sa nechci posrat , ale zprasit....... kazdy nie je ty