... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
funferreihe napísal:takto-
po mna /modra s klucmi v prdeli/ dosla odtahovka o cca 15:30. cena- 2100Sk. bolo by to aj lacnejsie, keby som mu neotykoval plosinu a pri beckove z okna dvere a blatnik.auto som zlozil pred OO PZ SR,kedze sa nedalo zamknut.nestastnou nahodou vybehlo az na travnik, ale policajtov som ukecal. sice brblali ze tam parkuju oni, ale co uz. stalo tam az do piatku, ked boli hotove kluce.
miro/zelena s odpalenou spojkou/nechcel platit za odtahovku, tak zavolal kamosa z handlovej, ze ho odtiahne na lane.
kedze sa ukazalo/ako som spravne uz vtedy podotkol-patent na rozum??/, ze je to nerealne- tahat e39 feliciou kombi 40kW na tesco autolane, upevnenom o prednu napravu, navyse sluckou ako na indianskom lase cez tu malu dierku na konci, lebo nemal tazne oko, navyse s vodicom bmw stale jak cinka.- tak to odtiahli iba pred letisko.
odtahovka dosla na dalsi den. neviem co mira vysla. asi 2litre nie:-D
pre vsetkych stoikov, co si myslia zeto netrapilo. ale trapilo.miro sa ukludnil na svojej kapote na kufri a uz ma odporucanie na dobreho klampara a lakyrnika:-D
ja som sa ukludnil na tych pneumatikach na drahe:-D na rozdiel od kapoty sa dali dat na poriadok bez nakladov a namahy.
BMino napísal:mireca som videl ako sa ukludnoval :D
aspon ze si to objasnil, lebo som mal pochyby ked osm ta videl kopat do tych gum a potom ich tahat spat :lol: