... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
GOOSE napísal:V podstate som za cele 2 dni nezazil nic prijemne a uz vobec nie pakne.
Jedine sa mi odhalil charakter podaktorych clenov klubu co ma velmi nemilo prekvapilo.
Pezot bol jediny co somnou od cca 3tej poobede az do konca 8:30 riadil cele parkovanie na carate, nahanal tam vsetkych a zdrbaval tych co sa nevedeli slusne zaparkovat a co sa mu vecer dostalo miesto podakovania? Velmi hruby slovny utok od clena klubu ktory aj na mna krical.
Som bol velmi velmi sokovany spravanim sa niektorych clenov! na chalana ktory mi tam jediny az do vecera pomahal, ponukal kazdeho kto prisiel jedlom a pitim a kopu dalsich veci. Aeste kricat na mna ze ci som ho tam ja dotiahol... Taketo spravanie by som necakal ani od asocial klubu a nie od bmwklubu.
Podaktory sa spravaju akoby sa narodili s bavorakom strcenym v riti. HANBA!!!
Som si myslel ze sme partia kultivovanych, tolerantnych ludi ochotnych pomoct si navzajom co robi nas klub niecim viac, niecim hodnotnejsim ako su ostatne kluby ale vidim ze som sa asi u podaktorych mylil.
Je mi to sem blbe pisat ale nevedel som si pomoct. Snazil som sa to v sebe udusit ale jednoducho toho bolo moc. Od vecera az do rana som len riesil alebo bol svedkom jedeneho problemu za druhym.
Fakt sory chalani, ale naozaj neviem, neviem co si mam mysliet. Od soboty nad tym rozmyslam ale... Ak by to vsetko niekto videl tak by povedal to iste.
A je mi jedno co si kto mysli o mojom nazore a ak sa niekto urazil tak aj to mi je luto ale predovsetkym by sa mal nad sebou zamysliet. Minimalne nad svojim spravanim sa pod vplyvom alkoholu.
Pre mna je bmw klub zopar ludi ktorych si vazim a ostatny ma od tej noci nezaujimaju.
A naozaj dufam ze to nikto nevezme v zlom!
palzo napísal:Xader neries zbytocne... Ale take veci sa nerobia.. a skoda ze zmzali topic kto pride na carat 3, tam tiez pisal nieco podobne...