... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
m4x
Auto: E60 545i
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 29. Júna 2008, 18:46

Helldiver napísal:
Jest treba :!: .

jem stale, ked je co..
!!! Obrázok ???

Pežot

Nedeľa, 29. Júna 2008, 20:25

V sobotu som skoro nejedol ... a nebol som hladný ani :?

MarkoZH

Nedeľa, 29. Júna 2008, 21:52

nooo pani myslim ze podarena akcia.... =D>
a najma bola veeelmi dlha noc z piatku do soboty myslim ze skoncila az rano o pol 8....he he
BMW E36 Touring ///M Hell Rot individual
BMW E36 Cabrio ///M Titansilber
Obrázok

Mimo
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 29. Júna 2008, 22:02

:D my sme skončili skôr..ale aj o poznanie skôr začali ráno :lol:

GOOSE
Auto: BMW E34 525i

Nedeľa, 29. Júna 2008, 23:54

V podstate som za cele 2 dni nezazil nic prijemne a uz vobec nie pakne.

Jedine sa mi odhalil charakter podaktorych clenov klubu co ma velmi nemilo prekvapilo.

Pezot bol jediny co somnou od cca 3tej poobede az do konca 8:30 riadil cele parkovanie na carate, nahanal tam vsetkych a zdrbaval tych co sa nevedeli slusne zaparkovat a co sa mu vecer dostalo miesto podakovania? Velmi hruby slovny utok od clena klubu ktory aj na mna krical.

Som bol velmi velmi sokovany spravanim sa niektorych clenov! na chalana ktory mi tam jediny az do vecera pomahal, ponukal kazdeho kto prisiel jedlom a pitim a kopu dalsich veci. Aeste kricat na mna ze ci som ho tam ja dotiahol... Taketo spravanie by som necakal ani od asocial klubu a nie od bmwklubu.

Podaktory sa spravaju akoby sa narodili s bavorakom strcenym v riti. HANBA!!!

Som si myslel ze sme partia kultivovanych, tolerantnych ludi ochotnych pomoct si navzajom co robi nas klub niecim viac, niecim hodnotnejsim ako su ostatne kluby ale vidim ze som sa asi u podaktorych mylil.

Je mi to sem blbe pisat ale nevedel som si pomoct. Snazil som sa to v sebe udusit ale jednoducho toho bolo moc. Od vecera az do rana som len riesil alebo bol svedkom jedeneho problemu za druhym.

Fakt sory chalani, ale naozaj neviem, neviem co si mam mysliet. Od soboty nad tym rozmyslam ale... Ak by to vsetko niekto videl tak by povedal to iste.

A je mi jedno co si kto mysli o mojom nazore a ak sa niekto urazil tak aj to mi je luto ale predovsetkym by sa mal nad sebou zamysliet. Minimalne nad svojim spravanim sa pod vplyvom alkoholu.

Pre mna je bmw klub zopar ludi ktorych si vazim a ostatny ma od tej noci nezaujimaju.

A naozaj dufam ze to nikto nevezme v zlom!
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

BAVORAK009
Auto: BMW E36 328i cupe

Pondelok, 30. Júna 2008, 00:12

GOOSE napísal:
V podstate som za cele 2 dni nezazil nic prijemne a uz vobec nie pakne.

Jedine sa mi odhalil charakter podaktorych clenov klubu co ma velmi nemilo prekvapilo.

Pezot bol jediny co somnou od cca 3tej poobede az do konca 8:30 riadil cele parkovanie na carate, nahanal tam vsetkych a zdrbaval tych co sa nevedeli slusne zaparkovat a co sa mu vecer dostalo miesto podakovania? Velmi hruby slovny utok od clena klubu ktory aj na mna krical.

Som bol velmi velmi sokovany spravanim sa niektorych clenov! na chalana ktory mi tam jediny az do vecera pomahal, ponukal kazdeho kto prisiel jedlom a pitim a kopu dalsich veci. Aeste kricat na mna ze ci som ho tam ja dotiahol... Taketo spravanie by som necakal ani od asocial klubu a nie od bmwklubu.

Podaktory sa spravaju akoby sa narodili s bavorakom strcenym v riti. HANBA!!!

Som si myslel ze sme partia kultivovanych, tolerantnych ludi ochotnych pomoct si navzajom co robi nas klub niecim viac, niecim hodnotnejsim ako su ostatne kluby ale vidim ze som sa asi u podaktorych mylil.

Je mi to sem blbe pisat ale nevedel som si pomoct. Snazil som sa to v sebe udusit ale jednoducho toho bolo moc. Od vecera az do rana som len riesil alebo bol svedkom jedeneho problemu za druhym.

Fakt sory chalani, ale naozaj neviem, neviem co si mam mysliet. Od soboty nad tym rozmyslam ale... Ak by to vsetko niekto videl tak by povedal to iste.

A je mi jedno co si kto mysli o mojom nazore a ak sa niekto urazil tak aj to mi je luto ale predovsetkym by sa mal nad sebou zamysliet. Minimalne nad svojim spravanim sa pod vplyvom alkoholu.

Pre mna je bmw klub zopar ludi ktorych si vazim a ostatny ma od tej noci nezaujimaju.

A naozaj dufam ze to nikto nevezme v zlom!

Podla mna si urobil dobre ze si sa tu vyjadril a priklanam sa k tvojmu nazoru ale na druhu stranu si sa mal distancovat od problemov ktore sa ta netykali a neriesit ich bo aj tak nic nevyriesis a este tomu si dokurvys vykend.Treba sa pridat skupinke ludi ktori sa vedia bavit a mat dobru naladu aj ked maju 2 promile :wink:

GOOSE

Pondelok, 30. Júna 2008, 00:23

No ved ja viem. Mam z toho zmiesane pocity ze som to sem pisal. Ale nejako mi nedalo. Ako nestazujem sa ze by som sa nezabavil. Mne bolo dobre.

A nechcem ani nikoho urazit a ani poskodzovat a preto som neuvadzal mena ani nic konkretnejsie.

Len aby kazdy vedel. A zas bol by som nerad keby sa tam naozaj nieco zle stalo.

Nabuduce uz nic neriesim asi.

Idem spat. Vela hodin.
BMW E34 M5 / BMW E34 525i / E36 316i coupe / Ex: BMW E34 535i, E39 2,8i individual, E36 318i, E30 318i

Martin46
Auto: BMW 130i +Quaife
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 30. Júna 2008, 09:47

no mne sa pacilo az na to ze som sa Klubu az tak nevenoval:((( nabuduce si to vynahradim//

po piatku som bol unaveny a ked som v sobotu vstal po poobednajsom oddychu:)) uz ste tam neboli:)))

M3driver

Pondelok, 30. Júna 2008, 09:51

MarkoZH napísal:
nooo pani myslim ze podarena akcia.... =D>
a najma bola veeelmi dlha noc z piatku do soboty myslim ze skoncila az rano o pol 8....he he

to faaakt?? kokos ako tak mozte pit?!!! ja by som to nevydrzal... :lol:
M3 -> Ducati

Xader

Pondelok, 30. Júna 2008, 09:52

GOOSE: a kto na teba krical, alebo bol drzy ? :shock: celkom ma to zaujima a asi nie som jediny ... ak nie sem, tak do SS ...
DPČ, inak bolo tam dost organizatorov, tak mohli sa oni postarat o to...teraz ma mrzi, ze sme odtial odisli vsetci a isli sa bavit a nechali vas dvoch tam :( sorry
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Pondelok, 30. Júna 2008, 09:58

M3driver napísal:
to faaakt?? kokos ako tak mozte pit?!!! ja by som to nevydrzal... :lol:
:lol: :lol: :lol:

XADER: Bol to niekto od nas z klubu ako pisal Goose.... takze nech je tam aj 100 tisic organizatorov... toto nebolo z organizacneho hladiska...
Jack Daniels + Coca Cola :)

GOOSE

Pondelok, 30. Júna 2008, 09:58

Ne ne ne. Nebolo to nic hrozne. Nikto na mna nekrical v takomto zmysle slova. Len si tam jeden z nas hulakanim vyjadroval svoj nazor na ineho clena cez moju osobu.

Presne tohto som sa bal ze sa to zacne nafukovat. Zopar ludi tam stalo a tí vedia ako to bolo.

Hovorim, pre mna to skoncilo. Na dalsom zraze sa chcem zabavat. Ale v noci tam uz asi nebudem ked sa vsetci opiju. Nemusim pocuvat take alkoholicke reci.

Xader

Pondelok, 30. Júna 2008, 10:01

Dopice vsak kto to bol ? nebudte jak mali, ne ? :shock: :evil:

btw. my sme odisli okolo 22:30 a bol som rad, ze o takom case, lebo sa to tam zacalo "rozbiehat" a ja som predsalen nekonfliktny typ 8-[ tak sme prespali v PN a pohodka...(thx DIABLO za vybavenie ubytka)
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Pondelok, 30. Júna 2008, 10:04

Xader neries zbytocne... Ale take veci sa nerobia.. a skoda ze zmzali topic kto pride na carat 3, tam tiez pisal nieco podobne...
Jack Daniels + Coca Cola :)

Xader

Pondelok, 30. Júna 2008, 10:06

palzo napísal:
Xader neries zbytocne... Ale take veci sa nerobia.. a skoda ze zmzali topic kto pride na carat 3, tam tiez pisal nieco podobne...

Ale to nie je zbytocne ! Ved sme jedna "parta" tak ked niekto robi kokotiny, tak by to mohli ostatni vediet a podla toho sa zariadit a chovat k tej osobe.
Na mna tiez jeden clen klubu ostal cumet jak na zjavenie so svetoziarov provokacnym pohladom a podal som mu ruku :lol:
Tak davajte nick, nech víme.
bmw e61 530xd
bmw e60 535d - ex
bmw e46 M3 - ex
bmw e36 M3 - ex
bmw e46 325xi - ex
bmw e46 330xd - ex
bmw e46 330ci - ex
bmw e39 530d - ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní