... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
M3driver napísal:tak ja navrhujem ze by sme z BA vypadli cca o 15:30?! stretko na pumpe ako som pisal: myslim ze to je OMV, pri Zlatych pieskoch, samozrejme smer von z BA. od 15:00 do 15:30. kto stiha pride, kto nie ide solo...
moze byt?
nezabudnite na dialnicne nalepky kto nema!!
MarkoZH napísal:Diablo napísal:Kto vlastne bude čakať v MT pred Forstingerom?
Heej aj ja by som chcel vediet kto vlastne budete v MT cakat ...nech diablo nedojde a nikoho tam nebude.ale myslim ze LuCKy je skalny ten tam bude...hmm?![]()
MarkoZH napísal:kupil som ho koli piestanom.....a dalsim podobnym akciam.to je gril akcionar.
XROBOX napísal:Sory za blbu otazku, ale chcem sa opýtat niekoho kompetentneho či je možne aby parkovalo na BMW klubovom parkovisku aj auto inej značky"z piatka na sobotu" .
Ja mam bembe a chcem sa k vam votriet na klubový parkplatz ale na zrazy jazdim s kamaradon ktorý ma Leona ....chceme proste parkovat vedla seba ...da sa s tym nieco spravit![]()
![]()
![]()
dik za odpoved"e"
XROBOX napísal:Sory za blbu otazku, ale chcem sa opýtat niekoho kompetentneho či je možne aby parkovalo na BMW klubovom parkovisku aj auto inej značky"z piatka na sobotu" .
Ja mam bembe a chcem sa k vam votriet na klubový parkplatz ale na zrazy jazdim s kamaradon ktorý ma Leona ....chceme proste parkovat vedla seba ...da sa s tym nieco spravit![]()
![]()
![]()
dik za odpoved"e"
![]()
![]()
dik za odpoved"e"