... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Sauser napísal:Xader napísal:Sauser: po meste sa nahanat nem-dobre...radsej niekde mimo mesta , kde nie je tolko ludi
JJ dame v tatrach, ked sa mi podari sa dostavit. Idem off, maj sa a uspeny tyzden.
kačo napísal:to BALINO: aky rozmer kolies mas 8Jx17" a ET???? a rozmer pneu ???
diki
MT-SPEEDY napísal:Ak by niekoho zaujimali vysledky...
http://www.t-base.cz/vysledky/piest07b.pdf
BAVORAK009 napísal:My dvaja z Nitrom sme boli celkom slusnyA este ked to dame cipnut tak to vsetkym natrieme ze Nitro
KatuskaBMW napísal:balino napísal:no ak vydaaa tak buduci carat s marosom budeme lietat vo vzduchu
no dakujem pekne..a to sme mali už baliť kufre na dovolenku teraz :) ale nevadí hlavne že sú nové kolá
balino napísal:KatuskaBMW napísal:balino napísal:no ak vydaaa tak buduci carat s marosom budeme lietat vo vzduchu
no dakujem pekne..a to sme mali už baliť kufre na dovolenku teraz :) ale nevadí hlavne že sú nové kolá
to xader zato moze nemal ich ponukat
Xader napísal:balino napísal:KatuskaBMW napísal:balino napísal:no ak vydaaa tak buduci carat s marosom budeme lietat vo vzduchu
Musel si vykecat , ze ja som navine ?![]()
![]()
![]()
a to som sa snazil byt nenapadny![]()
![]()
Super vyzeraju na tych tvojich fotoa ked budes mat vytiahnute blatniky , to bude jak formula kua
![]()
Xader napísal:balino napísal:KatuskaBMW napísal:balino napísal:no ak vydaaa tak buduci carat s marosom budeme lietat vo vzduchu
Musel si vykecat , ze ja som navine ?![]()
![]()
![]()
a to som sa snazil byt nenapadny![]()
![]()
Super vyzeraju na tych tvojich fotoa ked budes mat vytiahnute blatniky , to bude jak formula kua
![]()