... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
jararak napísal:neze si disgrafik, ale ani pocitat nevies, 6 nas bolo 3x kombi, 2x coupe, 1x sedan, 2x dizel, 4x benzin, 1x5er, 5x3er, 1xdievca, 6xchlapec
Pežot napísal:Keďže Avengers vo štvrtok dávajú len okolo 16tej hodiny, prípadne skôr, navrhujem iný film!
Diktátor alebo Prometheus vyzerajú fajn, prípadne Muži v čiernom 3.
Nictofobic napísal:prometheus bol mega aj 3D aj ked som chcel ist na 2D predsa len Scott uz je dedko a 3D ho nezaujima...Alienov dobre pozam a patrim do skupiny tych co si to uzili na plno... ale rovnako som nasiel par nezrovnalosti :) ... doslava faily ale tie poviem len do PM ... nech nepokazim niekomu zazitok.... a na diktatora ist je luxus to staci videt doma a MIB3 je ze vraj slabe ale tak nedbal by som... ale mame v plane to autokino cize vo stvrtok nemozem a vlastne setrim si na carat
HAZARD napísal:nekupili ste tych listkov na carat niekto viac?ja som si to az teraz precital
Nictofobic napísal:hazo: ja mám 4, ale frajerka sa rozhodla, že ide tiež. Ale zato, že som na teba zabudol, som ochotný ti prispieť na cenu lístka, alebo pristúpiť k inej kompenzácií podľa vlastného výberu :)