do tej samoopravovne pojdem neviem kedy.. pockam asi aj na haza kym sa vrati, on je hlavny odbornik cez vikend nemam cas nejak, ale mozno do tej opravovne by som dosiel vas kuknut ak mi cas vida.. a tu pumpu radsej niekde na parkovisku vymenime :)
ja som tam nebol lebo som v robote, ale podľa info od Mima a iných ľudí na FB si to pripitý 17 ročný šofér v corrole namieril na tú búdku, zrušil ju, dostal šmyk a skončil asi meter od chalanov z klubu...
Ja som sa rozklepal až ked mi doplo co sa stalo. Pohotovo som sa hodil z lehatka na zem. Neviem co by mi to pomohlo ... Nastastie len svetlo na aute a trošku lak... Ale pan boh nás ľúbi , lebo keby sme nevybrali kosiky z búdky cca hodku pred nehodou tak ich teraz mame v zuboch ... S carrefourom by sme mali skončiť a najist si iné miesto ...
Ja som sa rozklepal až ked mi doplo co sa stalo. Pohotovo som sa hodil z lehatka na zem. Neviem co by mi to pomohlo ... Nastastie len svetlo na aute a trošku lak... Ale pan boh nás ľúbi , lebo keby sme nevybrali kosiky z búdky cca hodku pred nehodou tak ich teraz mame v zuboch ... S carrefourom by sme mali skončiť a najist si iné miesto ...