... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
miso_525d napísal:hej je to v mode. ja som bol vcera chvilu modny na D1 a stalo ma to 250 euro.
bruno75 napísal:Tymto tempom zas za chvilu posles vodicak "do cistiarne"....![]()
![]()
Mimochodom, neplati aj pri preskusavani zasada, trikrat a dost?
Pežot napísal:
Sa mi mari, ze pri okamzitej platbe to nejde do spisu.
Pežot napísal:
Sa mi mari, ze pri okamzitej platbe to nejde do spisu.
Maco napísal:Stazujete sa ale ja ked budem mat co i len zapis alebo len pokutu za rusenie kludu ci taku koninu tak stratim pracu![]()
![]()
voMacK napísal:Zas na sedme? Ci si konecne odpanil M6 a dostal si pokutu na nej?
Maco napísal:Stazujete sa ale ja ked budem mat co i len zapis alebo len pokutu za rusenie kludu ci taku koninu tak stratim pracu![]()
Miso boha to fakt budes musiet po 60 km tankovat ?
to pojdes na jednotke?
bruno75 napísal:
Tak to sa Ti mari dost zle... takych by bolo, co zacvakaju pokutu na mieste a potom by sa vozili vysmiati... Miso uz asi o tom vie svoje...![]()
do karty vodica ide (zial) vsetko a na preskusavanie sa pocitaju pokuty za hrube porusenie pravidiel CP, t.j. nad 60 €...![]()
![]()
miso_525d napísal:na sedmicke F01 730d, ku**a. clovek by ani neveril, ze to ide 240 km/h. to mam za to, ze som tam nadal antiradar.
bruno75 napísal:
No, a keby si tam dal antiradar, naktory by ti organi prisli, tak to mas este masnejsie...
BTW, nemeraju teraz oni na D1 stacionarne vacsinou laserom? A proti tomu je uz obrana (bez toho, aby si na seba upozornil) o dost tazsia...
Maco napísal:Miso a cim pojdes? Najspolahlivejsim osemvalcom dnesnej doby alebo tej rozkradnutej M6?![]()
bruno na letisku, kazdych 5 rokov sa robia previerky, jeden typek co tam robil tukol do dakeho auta, vina sa dala nanho, islo to cez policiu, nepresiel previerkou, takze asi tak je blbo nastaveny letecky zakonFakt aj za to rusenie kludu, uz 10 rokov sa to pripravuju zmiernit lebo je to sprostost
![]()
![]()