... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
ROKI49 napísal:Ista mala tolerancia by byt mohla, ale zase na Slovakov treba tvrdo, lebo tu clovek daco povoli, a Slovak pojde vzdy na hranu.
imho aspon jedno male pivo, resp. radler by sa tolerovat mohol.
Vcera som si po tazkom dni dal doma Radler a robil dake veci, nastala trochu necakana a surna situacia, sadol som do auta a prasil prec. Samozrejme po par km som si uvedomil, ze som to vypil. Trochu mi vytuhlo, ktovie, ci by som daco po polhodine az hodine fukol, asi dako drobne ano.![]()
Clovek samozrejme na sebe nic neciti, vsak je to malinovka, ale nikdy nevies...
Pežot napísal:Spamujete!!!![]()
Vomack vas vybananuje.
miso_525d napísal:ja nesúhlasím s akoukoľvek toleranciou alkoholu za volantom. je to cesta do pekla, najmä v prípade slovákov. keď si ja pospomínam, čo sme sa navystrájali s kamarátmi voľakedy... auu.
HIMURA napísal:
ale vies predsa ze nieje kazdy ako ty ze? ja som bol s alkoholom za volantom len raz v zivote a nieje to zrovna prijemny pocit ked vies ze nieje s tebou vseko ok a netusis co sa stane ked nahodou nieco :)
miso_525d napísal:ja nesúhlasím s akoukoľvek toleranciou alkoholu za volantom. je to cesta do pekla, najmä v prípade slovákov. keď si ja pospomínam, čo sme sa navystrájali s kamarátmi voľakedy... auu.
HIMURA napísal:ja som bol s alkoholom za volantom len raz v zivote a nieje to zrovna prijemny pocit ked vies ze nieje s tebou vseko ok a netusis co sa stane ked nahodou nieco :)
dedo1 napísal:ja tiež súhlasím s nulovou toleranciou, a tiež by som navrhol kontrolu na prítomnosť alkoholu pri KAŽDEJ cestnej kontrole, keď už buzerujú, tak nech to má efekt. Len tu prichádzame k tomu, že keď má človek známych na správnych miestach, dostane minimálnu sadzbu a ožratý šoféruje pokojne ďalej. A to je ďalšia pliaga, ktorú v nás zanechali komunisti
dedo1 napísal:Len tu prichádzame k tomu, že keď má človek známych na správnych miestach, dostane minimálnu sadzbu a ožratý šoféruje pokojne ďalej. A to je ďalšia pliaga, ktorú v nás zanechali komunisti
bruno75 napísal:Ty mas este nevybavene resty za Nivu.... takze tichucko... a kedze si nebol na Nive, nevies aky klobuk