... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
maiki napísal:skupinky ludi.. tym myslel... ze aj ked sme tam vsetci spolu, su skupinky ludi...
pritom na tom stretku bol tak naposledy rok dozadu alebo kolko... ani neviem naco otvaras tuto temu palzo...
maiki napísal:btw, nebola, za to ze si tam bol uz az RAZ za tento rok, a vyzeralo to tak isto ako na foto, nemusis to komentovat takym stylom... nikoho nezaujma skym si bol a na akom aute, dobre si to pametam a vyzeralo to uplne rovnako a aj viem v ktorej skupinke si stal....
...ja len ze to tu velmi komentujes a pritom sa spravas rovnako... ale neriesme to tu... v podstate mi to je fuk, len ma sere ze sa sem hentak zapajas, ked stym nemas nic spolocne...
maiki napísal:vyjadrit svoj nazor a rypat je rozdiel... toto ze HF, preto tam chodim...
presne tak, palko... chodil si... teraz uz nevies ako to tam je... a kto tam chodi...
nebijes sa do hrude a predsa to tu vytiahnes... co bolo bolo, to bolo tak 10 rokov dozadu ale... to su casy minule, doba je ina... ini ludia , a ine vztahy... a ty tu das "poznamku na mieste" , tak sa nediv ze skacem...
Solty napísal:Hmm, nerozumiem Vašemu rozhovoru, skôr by ste mohli prestať hovoriť v "náznakoch" a povedať celú pravdu, ale myslím si, že palzovi vadí, že tie stretká sú celé len o peniazoch o tom kto má krajšiu babu a kto si čo najbližšie kúpi do auta ne? A maiki to obhajuje, že to tak nie je.
Známy mi servisuje auto, a mal na šalát celý predok, neni to aj tým, že na tie stretká chodia aj psychopati čo sa chodia ukazovať a dokazovať si kto ho má väčšieho a silnejšie auto?
Solty napísal:j subarko, dúfam, že ten blbeček čo to spravil dostal aspoň šlahačku..