... všetko o BMW ...

Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Solty
Auto: mhd
Kraj: Bratislavský

Re: 22.6/21:00/Bratislava-Petrzalka OMV oproti Auparku

Štvrtok, 31. Mája 2012, 12:57

Jaj chlapci chlapci mať tak Vaše problémy, ja sa tiež nemusím rozprávať s niektorými ľudmi, ale radšej som ticho a neobúvam sa do nich.

palzo
Auto: Dedova Lada
Kraj: Košický

Štvrtok, 31. Mája 2012, 12:59

maiki napísal:
skupinky ludi.. tym myslel... ze aj ked sme tam vsetci spolu, su skupinky ludi...
pritom na tom stretku bol tak naposledy rok dozadu alebo kolko... ani neviem naco otvaras tuto temu palzo...

Presny datum ti poviem kedy som tam bol naposledy ked chces :) Poviem aj v akom aute som tam bol, s kym som bol a kto kazdy bol.. a bolo to tento rok :)
BTW: tie "prijebane" poznamky si odpust.. bola to poznamka na mieste..
Jack Daniels + Coca Cola :)

maiki
Auto: 02" E46 320d

Štvrtok, 31. Mája 2012, 13:08

btw, nebola, za to ze si tam bol uz az RAZ za tento rok, a vyzeralo to tak isto ako na foto, nemusis to komentovat takym stylom... nikoho nezaujma skym si bol a na akom aute, dobre si to pametam a vyzeralo to uplne rovnako a aj viem v ktorej skupinke si stal....
...ja len ze to tu velmi komentujes a pritom sa spravas rovnako... ale neriesme to tu... v podstate mi to je fuk, len ma sere ze sa sem hentak zapajas, ked stym nemas nic spolocne...
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Solty

Štvrtok, 31. Mája 2012, 13:13

Čo ste sa tam pobili alebo čo? :D Sorry, že tu rýpem, ale nechce sa mi pracovať...

palzo

Štvrtok, 31. Mája 2012, 13:14

maiki napísal:
btw, nebola, za to ze si tam bol uz az RAZ za tento rok, a vyzeralo to tak isto ako na foto, nemusis to komentovat takym stylom... nikoho nezaujma skym si bol a na akom aute, dobre si to pametam a vyzeralo to uplne rovnako a aj viem v ktorej skupinke si stal....
...ja len ze to tu velmi komentujes a pritom sa spravas rovnako... ale neriesme to tu... v podstate mi to je fuk, len ma sere ze sa sem hentak zapajas, ked stym nemas nic spolocne...

a co ze som bol "az RAZ za tento rok" ? Ked za predchadzajuce roky som bol 100 krat a ze vlastne tieto zrazy v stredu a v piatky boli moj napad, lebo som to mal blizko od domu.. ale nebucham sa za to do hrude ze som spravny "clen bmwklubu" ktory vlastne uz ani neni tak bmwklub ako len stranka..
Ale ok.. ved dobre.. povedal som svoj nazor.. aj ty mozes mat svoj nazor akceptujem a vidim ze ty ale moj neakceptujes :)

GL&HF mozno aj niekde mimo BA na neakom zraze :)

maiki

Štvrtok, 31. Mája 2012, 13:22

vyjadrit svoj nazor a rypat je rozdiel... toto ze HF, preto tam chodim...
presne tak, palko... chodil si... teraz uz nevies ako to tam je... a kto tam chodi...

nebijes sa do hrude a predsa to tu vytiahnes... co bolo bolo, to bolo tak 10 rokov dozadu ale... to su casy minule, doba je ina... ini ludia , a ine vztahy... a ty tu das "poznamku na mieste" , tak sa nediv ze skacem...
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Solty

Štvrtok, 31. Mája 2012, 13:23

Hmm, nerozumiem Vašemu rozhovoru, skôr by ste mohli prestať hovoriť v "náznakoch" a povedať celú pravdu, ale myslím si, že palzovi vadí, že tie stretká sú celé len o peniazoch o tom kto má krajšiu babu a kto si čo najbližšie kúpi do auta ne? A maiki to obhajuje, že to tak nie je.

Známy mi servisuje auto, a mal na šalát celý predok, neni to aj tým, že na tie stretká chodia aj psychopati čo sa chodia ukazovať a dokazovať si kto ho má väčšieho a silnejšie auto?

Nictofobic
Auto: e36 328i- Daytona

Štvrtok, 31. Mája 2012, 13:28

pre niekoho stránka, pre niekoho klub, ale hlavne je to fórum. A nebyť jeho tak sa len sťažka všetci poznáme :)

Solty: vôbec nie :) - neodhadol si ani atmosféru , ani ľudí, ani predmet činnosti. Vo svojom vlastnom záujme sa prídi niekedy na vlastné oči presvedčiť. Si vítaný tak ako všetci naši Bratia Motorovo Wozidlový :D

Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 31. Mája 2012, 13:32

Solty neries prosim ta lebo sa zamotavas jak meduza do riasov :lol:

A maiki.. radsej nic, musel som to radsej zmazat :lol: :mrgreen:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

palzo

Štvrtok, 31. Mája 2012, 13:37

maiki napísal:
vyjadrit svoj nazor a rypat je rozdiel... toto ze HF, preto tam chodim...
presne tak, palko... chodil si... teraz uz nevies ako to tam je... a kto tam chodi...

nebijes sa do hrude a predsa to tu vytiahnes... co bolo bolo, to bolo tak 10 rokov dozadu ale... to su casy minule, doba je ina... ini ludia , a ine vztahy... a ty tu das "poznamku na mieste" , tak sa nediv ze skacem...

Za slova ta chytat nebudem ako ty chytas mna.. ale dobre mne je to uplne jedno.. Zabil som cas debatou o nicom... Mozno by si mal to trosku brat menej vazne lebo schytas infarkt s toho.. dopisal som

Nictofobic Bmwklub ako o.z samo o sebe uz neni tak paru rokov...

maiki

Štvrtok, 31. Mája 2012, 13:44

neviem ci :lol: alebo ](*,)

tak ako si chytal ty mna, tak ja teba, precitaj si po sebe co pises... ;-)
ano isteze to beriem vazne, su to Kamarati

maco kludne napis co mas na srdci, ja som rad ze som tu a ze som spoznal ludi co som spoznal, ty nejazdis snami, nevies ako to je medzi nami... myslim par vybranych, nie cele osadenstvo co chodi v stredu... oni vedia... a preto si to tu vazim ! a myslite si kto chcete co chcete =;
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

M3driver

Štvrtok, 31. Mája 2012, 13:59

myslis Subarko?
inak chlapci studenu sprchu a bude klud. btw vsade su skupinky, nie vzdy sa vsetci zhodnu na rovnakej teme (baby alebo auta) :lol:

Solty napísal:
Hmm, nerozumiem Vašemu rozhovoru, skôr by ste mohli prestať hovoriť v "náznakoch" a povedať celú pravdu, ale myslím si, že palzovi vadí, že tie stretká sú celé len o peniazoch o tom kto má krajšiu babu a kto si čo najbližšie kúpi do auta ne? A maiki to obhajuje, že to tak nie je.

Známy mi servisuje auto, a mal na šalát celý predok, neni to aj tým, že na tie stretká chodia aj psychopati čo sa chodia ukazovať a dokazovať si kto ho má väčšieho a silnejšie auto?
M3 -> Ducati

Solty

Štvrtok, 31. Mája 2012, 14:08

j subarko, dúfam, že ten blbeček čo to spravil dostal aspoň šlahačku..

Pežot

Štvrtok, 31. Mája 2012, 14:12

Tak samozrejme, nebudeme všetci rozoberať E36ky, keď napríklad ja, nemám čo k tomu povedať :) môžem max. páči, nepáči, toto je na kokot ale nebudem tam stáť a pozerať, ako rozoberajú to, čo ono ... :-k

Skupinky budú vždy a všade a je jedno, či je to tamto, či hentamto ... =;

Takže si dajte už pohov. Je to aj tak jedno :mrgreen:

maiki

Štvrtok, 31. Mája 2012, 14:13

Solty napísal:
j subarko, dúfam, že ten blbeček čo to spravil dostal aspoň šlahačku..

ak myslis ten incident, kedy lancia rozbila dalsie 3 ci 4 zaparkovane auta, tak to bola sobota a snami to nema nic spolocne ;-) jedine miesto kde sa stretavame...
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní