... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo

Follow us on FACEBOOK
Follow us on FACEBOOK a keby si vedel kolko bolo hore ludi co pustali lietadielka...to je tam oblubena cinnost...
 a keby si vedel kolko bolo hore ludi co pustali lietadielka...to je tam oblubena cinnost... 

Follow us on FACEBOOK
Follow us on FACEBOOKHAZARD napísal:My ideme podla predpisov...a ten jeden kopec ma aj tak obmedzene moznosti,takze by som sa nebal...

HAZARD napísal:nie stac benzin...ked ty na 1.6 predbehnes borisa na 2,8 po ceste na kopec tak normalne berem naradie,borisov motor ide ku mne a moj dame tebe do compactu lebo borisovy staci aj 1,6

ze:
  ze:

Follow us on FACEBOOK
Follow us on FACEBOOK

hazo sa hecne a tebe neostane nic ine len sa pridat maiki
 hazo sa hecne a tebe neostane nic ine len sa pridat maiki  zober frajerku, ak si to bude vyzadovat zoberiem aj ja svoju, ale niekto mi potom pozicajte izolepu lebo to sa neda pocuvat ak nahodou prekrocim rychlost alebo idem ostrejsie do zakruty
 zober frajerku, ak si to bude vyzadovat zoberiem aj ja svoju, ale niekto mi potom pozicajte izolepu lebo to sa neda pocuvat ak nahodou prekrocim rychlost alebo idem ostrejsie do zakruty  no pre team vsetko.
 no pre team vsetko. 

Follow us on FACEBOOK
Follow us on FACEBOOK 

Nictofobic napísal:zober frajerku, ak si to bude vyzadovat zoberiem aj ja svoju, ale niekto mi potom pozicajte izolepu lebo to sa neda pocuvat ak nahodou prekrocim rychlost alebo idem ostrejsie do zakruty