... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
maiki napísal:lenivec, to si bol ty co som ta obehol trubiac na vjazde na obchvat smer ZA ???alebo som trubil na inu 46ku
![]()
![]()
cesta domov inak parada, s majrom sme tomu naloziliale dnes mi to dobre padlo
![]()
majro napísal:hej bol to on, aj ja som trubil, len sa na mna tlacil nejaky pretekar uz od vjazdu z dolnozemskej na dialnicu tak som ho pustilzaujimave ze hore kopcom mi nestihal.. som bol kus prekvapeny kedze az tak vykonne auto nemam.. a co sa tyka cesty domov.. ja som chcel ist na sportebu, lebo mi kontrolka uz svietila, len nejako ked uz si na to na tom vjazde dupol mi tiez nedalo
ale sa mi pacilo ked som ta obiehal ten tvoj taky lisiacky usmev a la no pockaj ty hajzel
maiki napísal:no sak ja ked som ta videl, ze sa blizisuz som zacal tlacit plyn, som chcel podradit ale predomnou auto... potom som tam mal tusim aj 140
miestami
proste
majro napísal:ja som mal na obchvate ako som okolo teba siel tak za tym este kusok 150 ale potom mi skocilo do cesty auto az som nechapal ci nevidi, ze sa vali vlnato s tym autom, ze si nemohol podradit som mal aj ja, lenze som mal trolejbus predsebou a si to zneuzil tak isto.. takze 1:1
ale tieto chvilkove jazdy su uplna pecka
povedal by som, ze sa za tych 5 minut viac vyblaznim, ako kebyze som na ringu..
lenivyventil napísal:Na most si sa zaradoval predo mna, majro ma predbiehal...ja som ti len blikol ako nezodpovednemu vodicovi na be em ve
majro napísal::D mas pravdu, ty mas hellrot, ja mam brilliantrot :) a myslim, ze to moje bol uz isto celolak robeny
majro napísal:povedal by som, ze sa za tych 5 minut viac vyblaznim, ako kebyze som na ringu..
slevin napísal:ale neblazni