... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
balino napísal:zabudol si este na moje!
MT-SPEEDY napísal:Treba kupit este jednu kameruCo ty na to, jariq
GOOSE528 napísal:MT-SPEEDY napísal:Treba kupit este jednu kameruCo ty na to, jariq
Ja som tam napr natacal na kameru. Ale drzitelom videonahravky je BlackMW :) Ale ziadny ludia tam niesu :) Len ako sa Black a Balino tocia na mieste a nejake slalomy
BlackMW napísal:GOOSE528 napísal:MT-SPEEDY napísal:Treba kupit este jednu kameruCo ty na to, jariq
Ja som tam napr natacal na kameru. Ale drzitelom videonahravky je BlackMW :) Ale ziadny ludia tam niesu :) Len ako sa Black a Balino tocia na mieste a nejake slalomy
videa co si natocil som dal nepostrihane na FTP server,
jariq o nich vedel, ci sa nieco z toho pouzilo netusim..
ale ked budem mat cas tak spravim remix a pridam nieco z toho
Miky e30 napísal:Niekoľko pripomienok.Spracovanie bez chyby,muzika ok,zachovana časová postupnosť.Chýbajú emocie,je to chladné a neosobné,málo ĺudí na záberoch,cattering bol bez chyby,kde sú ĺudia pochutnávajúci si na guláši,trebárs. Bolo tam pár výnimočných vozov,zábery aj so šťastným majiteľom,to červené iso e30 je krásne,vńbec tam nieje,zábery driftov zbytočne dlhé a nudné,stačilo pár sekúnd na impozantnú 7,a vybrať to naj z Marošovej exhibície.Nabudúce to chce viac ludí,zrazy nie sú len autá.Subjektívne to tak pociťujem ako som to napísal,tak ma neukamenujte.
TiTAN napísal:Miky e30 napísal:Niekoľko pripomienok.Spracovanie bez chyby,muzika ok,zachovana časová postupnosť.Chýbajú emocie,je to chladné a neosobné,málo ĺudí na záberoch,cattering bol bez chyby,kde sú ĺudia pochutnávajúci si na guláši,trebárs. Bolo tam pár výnimočných vozov,zábery aj so šťastným majiteľom,to červené iso e30 je krásne,vńbec tam nieje,zábery driftov zbytočne dlhé a nudné,stačilo pár sekúnd na impozantnú 7,a vybrať to naj z Marošovej exhibície.Nabudúce to chce viac ludí,zrazy nie sú len autá.Subjektívne to tak pociťujem ako som to napísal,tak ma neukamenujte.
jj mas pravdu bolo to zamera skor na auta, ale je to fakt problem zachytit vsetko a druhy problem je v tom ze sa s tym strasne zle robi ked je tych kamier viac strihal som video z 2 kamier a je to inak zlozite dodrzovat tu casovu postupnost, niesom v tom profesional ale dufam ze sa to bude zlepsovat
GOOSE528 napísal:Skoda ze si az z Ruzomberka. Rad by som ti s tym pomohol :) Mam prifi softver na tieto veci a mal som to ako hlavny obor :) Len nemam vobec cas. Samemu sa mi to nechce robit :)))
BlackMW napísal:GOOSE528 napísal:Skoda ze si az z Ruzomberka. Rad by som ti s tym pomohol :) Mam prifi softver na tieto veci a mal som to ako hlavny obor :) Len nemam vobec cas. Samemu sa mi to nechce robit :)))
haizel a nic nepovje partizan jeden