... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Stefo1248 napísal:samozrejme že poriešime,dnes ideme na kávu a pokecáme ako o zraze..Marek, tekže nebude problem s prenajmom letiska? a ako sa spomínalo,vieš aj o dákej chate?
nech to dnes s chalanmi dohodneme a mi sa v stredu stretneme a už to len upresníme.. :)
mareko258 napísal:Stefo moc nemam skusenosti s takymito organizaciami co sa tyka programu, necham to na vas skusenejsich, ale to vy zvadnete lavou zadnou, mozem aj gulas dohodnut, ale hned par metrov od letiska je fajny Salasik kde viem dohodnut stravu za dobry peniaz.....navrhnite co by bolo lepsie....
herri13 napísal:
Neboj Marek, zoberiem kuzele, postavyme trat, hodime slalom, ponahaname sa, pokecame, zbehneme na obed a potom sup na chatu ( ak daku vybavis, mohol by si) a dame sa dole.
![]()
![]()
![]()
Bude dobre, a je jedno ci pride 30 aut alebo 10. Neboj zabavyme sa.
mareko258 napísal:
fajne , fajne uz sa tesim teraz , zajtra to zacnem vsetko riesit , letisko nie je problem, a Salas viem dojednat, cca pocet ludi by bolo dobre vediet ale to nebude robit problem, chcem sa este opytat ci mam zabezpecit aj obcerstvenie bufet na letisku lebo kamarat by mi stym vedel pomoct.
herri13 napísal:
herri13 napísal:Dohodli sme termin 22 - 23.5, casovo neviem, mohlo by to byt okolo 10:00 vo VK a z tade na letisko, ved sa dohodnete este zo Stefom.
maniaczv napísal:myslim ze Maniaczv pride pokial budem mat auto ale ja myslim ze ano bo 5000 zan nedostanem a to si ho radcsej necham aj keby malo stat neviem kde a ako dlho zase zacnem setrit uz teraz na benzin bo dneska dnesnim tankovanim som presiel na minus na ucteKazdopadne rad sa zucastnim samozrejme aj na chate
a este k terminu mne viac vyhovuje ako pisal herri lebo posledny majovi vikend som na kissakoch ( tie y/i mi nejdu yo je trapas)
Anubis-artS napísal:paráda, už sa teším, to by som už mohol mať aj konečne letné kolesá na aute hah