... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
 teraz som si to vsimol...
 teraz som si to vsimol...  

mafo740 napísal:Rád sa pripojim...
Z mojou 740i
Pežot napísal:Len sedmičkári?
 ), ale nerád by som sa dočkal toho, že očakávame 20 áut a bude 50 (strieľam), na takú masovejšiu akciu si netrúfam a ani sa mi nechce, iste je to dosť náročné na organizáciu a čas a okrem toho cca 2 týždne pred našim termínom je západoslovenský zraz
 ), ale nerád by som sa dočkal toho, že očakávame 20 áut a bude 50 (strieľam), na takú masovejšiu akciu si netrúfam a ani sa mi nechce, iste je to dosť náročné na organizáciu a čas a okrem toho cca 2 týždne pred našim termínom je západoslovenský zraz  

som necakal za sa to tu tak rozbehne....ja urcite pridem,vlastne tam budem aj o mesiac skor na festivale duchov a strasidiel
  som necakal za sa to tu tak rozbehne....ja urcite pridem,vlastne tam budem aj o mesiac skor na festivale duchov a strasidiel  ....ten som este nevynechal,inak sokoliari budu urcite a co viem tak po zotmeni sa cez sezonu v tom istom areali robila aj ohnova sou
....ten som este nevynechal,inak sokoliari budu urcite a co viem tak po zotmeni sa cez sezonu v tom istom areali robila aj ohnova sou  .
 . .. takúto akciu by som si nechcel nechať uisť
 .. takúto akciu by som si nechcel nechať uisť   .. zatial ma môžeš kludne dopísať a ak by sa niečo zmenilo tak dám vedieť.
 .. zatial ma môžeš kludne dopísať a ak by sa niečo zmenilo tak dám vedieť.