... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
slevin napísal:Norko napisal som len fakty. Ukludni sa a nenadavaj radsej.
KONEC.
slevin napísal:Ak ta e30 s cislom 29 v tabulke do 3000 je boubouova, strasne ospevovana a porobena, tak nic moc cas na take reci ze s tym slaha emtrojky:)
noro535i napísal:Ice netrep e30 moze byt stara takisto aj tvoja 46ka je uz stara a ja som spravil vacsiu zastavbu m30turbo w teraz ked to bude mat 700koni a bbude ma vozit ten krutak 900 na drahetak tym padom ohrozujem ludi a neviem sa mestit do koze.pokial viem nik tu netvrdil ze on vymyslel turbo ale on sam to vyladil na seriovomlle jetronicu
VK-Tomas napísal:
hej a stavba do 500euruz som zabudol ze na dedinach v kumbaloch sa bezne stavaju 3,5ky ktore maju 700koni a 900Nm. milujem tieto kalkulackove ladenia
![]()
verim tomu ze ste sikovni chalani a ze nieco nafukate ale zas treba byt realista pri udavani nejakych cisiel
Branis napísal:A ako to ,že kolega pinki z čiech má e30 3.5 na 1.3 baru okolo 600 koní ? :) a má to potvrdené aj na brzde takže je to reálne !
Branis napísal:boubova E30 mala číslo 74 vyhral prvé miesto išiel len jednu jazdu a aj to len na polovičný výkon a pred koncom pustil nohu z plynu takže tak :) !
noro535i napísal:Denis ze to vravis prave ty co postavil turbomotor bez budikou na zmes bez sirokopasma na etu si jebol turbo z tds co neutahne ani 200koni,povedal si ze to iba som to ozivil,my nestavame kokotiny hlinikobloky ako ty co som pocul ze ti m52 ides fukat ved to je neralne ,myslis ze cas nehovori za vykon?ja to este nemam odladene poradne a vies co to robi?chodi to jak raketa 200km nieje problem za niekolko sekundneboj video bude
noro535i napísal:...ja to este nemam odladene poradne a vies co to robi?chodi to jak raketa 200km nieje problem za niekolko sekundneboj video bude