... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Bikemann napísal:chalani kolko sa plati vstup na ten okruh??? a kedy najblizsie sa tam chystate??? by som velmi rad siel
palzo napísal:Chalani toto neni rychlostni okruh ako v Brne, ale takticky... pocitajte s tym ze po jazde na euroringu zakupite nove brzy :)
6Flesh napísal:nove brzdy? hmm dost zaujmava teorianeviem z coho mas tie brzdy ked po hodine jazdenia na euroringu ich chces menit ja ich mam z kovu, a mimochodom mam nove brzdy aj oblozenia tak ma to netrapi a uz vobec ma to netrapi lebo sa tam ja nechystam.... :-)
palzo napísal:
No ked za jednu akciu dokazal Diablo zodrat nove brembo kotuce a textar platnicky tak mi ver mozes zodrat aj ty
slamec napísal:... to je pravda, ale to bola technická chyba a nie bežným jazdením na okruhu
birki napísal:uz to tu raz bolo povedane jeden den na okruhu = tyzden v chorvatsku ak si to chces vazne uzit
slamec napísal:celkom to tak nieje
mal so tú česť isť 320 km tam a 450 späť (cez BA) + celodenný poplatok + strava pre dvoch + nafta na okruhu ("žralo" to 18L) + diaľničné známky = vyšlo to cca 4000,- ešte v Sk
a radšej ju dám na ring ako do HR