... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
BranoMW napísal:Ja pridem tiez.
Ale nebude ten priestor pri OMV maly? Kolko aut tam bude? Nebolo by lepsie parkovisko pred Carrefour-om?
palzo napísal:
Neviem este kolko ludi pride.. preto chcem zistit, nech sa mi tu ludia pozapisuju.. relativne mozme to rpesunut pre careefour ked nas bude viacej.. ked mame byt 4ria tak to nema vyznam...
Risho_21 napísal:navrhoval by som k tomu zoznamu zucastenych aby kazdy napisal aj svoje tel cislo ze keby sa nedostavil v stanoveny cas ze sa mu zavola. btw tu je moje 0902501848 alebo 0948177647
jararak napísal:palzo dopis si tam moncurcicua cislo na nu mas aj sam
btw myslim ze omw na juznej bude mala a zaroven dost od ruky, uz lepsi napad mi pride sa strentut na agipke na ludvikovom dvore (napriklad) alebo pred optimou (popripade hornbach a tak dalej)
BranoMW napísal:Pravdupovediac cakal som ze z KE pojde ovela vacsia kolona ako len (zatial) 9 aut.
KE klubaci, ved sa tu piste, nech sa vytvori slusny BMW sprievod a nech to nieje ten prijazd z KE ako keby konecne dorazili paru auta z "Vyšného Milpoša" (nechcem nikoho urazit). MI, HN, TV etc. idu urcite tiez cez KE, ci nie? Juzna cesta cez RS je najrychlejsia a najpohodlnejsia. Preco sa to vsetko z Eastern SK nenakumuluje cestou (RS uz avizovala ze sa pripoji).... a dalsi?
Na Nivu je teraz uz registrovanych 177 aut (pride iste viac) a tu v KE sa stretneme (zatial) len 9 kuskov (chapem ze niekto pride aj individualne, ale predsa), LEN 9???
Risho_21 napísal:minulý rok sme išlii 5-6 áut a aj tak sme sa cestou postrácali, tak že spolu sme tam došli traja a potom neskôr nás dobehli
palzo napísal:
Asi to bude tym ze niekto sa musel pretekat a obiehat a nahata za kazdy cenu :) ja to niesom ochotny robit.. z viacerych dovodov.. kto bude ale zodpvedny za kolonu ze ju bude viest ? Ja to robit nebudem..
BranoMW napísal:Kolonu mozem viest ja, ale musia platit nejake vopred dohodnute pravidla a teda ze kolona bude a zostane kolonou, rozostupy 30 metrov. A kazdy suhlasi s tym, ze ak nebude zvladat svoje adrenaliny ci hormony mozem mu rozstrielat kolesa.![]()
![]()
![]()
Kto sa chce blaznit cestou nech radsej do kolony ani nejde(Brano, rec je aj o tebe
)
(treba si uvedomit ze kolona asi uputa pozornost policie, a take akcie maju hlasene).
Akokolvek kolona ako spanilka ma smrnc a ked pojdeme (skoro) predpisovo neroztratime sa.