... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
matyson napísal:Ani ja som tam neni,dofrčim v sobotu.
chembos napísal:
premna zamna aj ja sa odvazim na take nieco, rozhodne viem a vidim vinimocnost nejakej e46 M3 e39 M5 a podobne, to su auta ktore si podla mna to strazenie zasluzia
ja som za taku zonu!
BMino napísal:
potom treba este parkovisko rozdelit na podsekcie podla krajov, tie dalej podla vykonu, roku prudkcie a poctu prispevkov uzivatelov![]()
![]()
chembos, co stan?
jararak napísal:skor twingo na nom
PavelKedro napísal:
som z PN treba niečo pomôcť ?
TheProzac napísal:
Nuz hodili by sa extra roxore , mame ich malo a su kratke aby sme si mohli dat ostnatu ochranu parkoviska aby dajaka honda alebo audi sa k nam neprisackovala inak neviem uz o nicom
PavelKedro napísal:
mam dodávku odvezem veľké veci aj roxory dlhé hnusné a hrdzavémam čosi pohľadať ? kedy v piatok sa bude vytyčovať parkovisko ?
maiki napísal:dodavku snad netrebatreba nejake pevnejsie tyce, roxory, koly, hlavne na rohy parkoviska... ja mam cca 13 kusov tak 60cm , ale su tenke... parkovisko ideme stavat v piatok okolo obeda+ teda okolo 13 sa tam chceme stretnut ist spolu dnu ti co sme dohodnuti...
ak by si nieco mal, moze sa niekto z nas (aj ja) stavit niekde u teba, alebo ze by sme sa stretli a ja to nalozim , nech nemusis ist tak skoro, aj tak nas uz ide dost