... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
GOMEZ napísal:a je to uz vybavene? leo sak kto z nas bude mat stan? nikto, tak tam nemozme ist ked nebudeme mat stan a tych co ho donesu tam uz nepustia?![]()
![]()
balino napísal:stan sa staval v piatok a sobotu sa sa balil![]()
na stavanie parkoviska vas pustia ci mate stan alebo nie :)
Stan ked pride tak ho tiez pustia a uz nestresujte daweed je nas
Dolezite je ked postavite parkovisko co najvacsie, tak ho musite celu dobu strazit!!!
Lebo dojdu degesi z klubov, kde velkost klubu je 5 aut a zrusia vam parkovisko...treba byt drzi a nenechat sa oklamat...
Ono je problem stym tak, ze organizatori su dvaja chlapci a kazdy niekomu nieco slubi a potom nikto nevie co ma robit heh
Zapamatajte si jedno! Kazdy rok sme najvacsi klub a sme prvy co si vyberu miesto parkovania a velkost parkovania![]()
A nech pride aj prezident nepustit!![]()
Kto nepochopil, mozem vety napisat aj s nadavkami
maiki napísal:presne tak, pod tymto heslom to budeme branithlavne pred "4 krouzky pro teplousky"
![]()
![]()
chembos ty nemas este nejaky ten roxor? take nejake pevnejsie na rohy, lebo tie co mam ja su take tensie, udrzat to udrzia... ale predsalen..
chembos napísal:
maiki roxory nemam, ale na tie 4rohy nieco vymyslim hehe, donesem nejaku trupku
btw, ak by aj naaaaaaaaahodou niekto priniesol klubovy stan, tak stale mozme preneho behnut pri branu a zobrat ho, prinajhorisom
chembos napísal:a este ma napadlo, skusal som tie nalepky, a neni to dobry napad tie co mam ja, lebo sa nedaju odlepitriedilo a ides, inak nic, takze ja nemam
![]()
a tu autobateriu nikto nenajde???? nemusi byt nejaka nova, alebo super dobra, na tie svetla co donesiem staci malo, lebo su LEDkove....nikto nic nema?????
chembos napísal:a este ma napadlo, skusal som tie nalepky, a neni to dobry napad tie co mam ja, lebo sa nedaju odlepitriedilo a ides, inak nic, takze ja nemam
![]()
a tu autobateriu nikto nenajde???? nemusi byt nejaka nova, alebo super dobra, na tie svetla co donesiem staci malo, lebo su LEDkove....nikto nic nema?????
BlackMW napísal:
stacilo by aj na papier to vytlacit a len to zastrcit medzi palubovku a sklo..
len chcelo by to pokrajat na mensie..