uvidime kto vobec pojde , ale ja idem niekde na hradzu sa previezt , porobit fotos ... potom McDonald pri Avione a domov sobotu sa vyblaznim a v nedelu asi P.Baba ...
bmw e61 530xd bmw e60 535d - ex bmw e46 M3 - ex bmw e36 M3 - ex bmw e46 325xi - ex bmw e46 330xd - ex bmw e46 330ci - ex bmw e39 530d - ex
jaj pockat to je piatok, osral som sa isiel by som mozno na vecer niekde, mozno tiez do mckacu aspon pokecat a pokukat tvoju nadheru.. ak teda budem mat auto a budem moct.. a v sobotu teda kocka..
v nedelu to neviem ci sa mi podari prist vlastne ani ci mozem ale zatial to vyzera ze sa na piatok nik nehlasi
čawte kočky.V sobotu budem vo Svätom juri. tak ak k vám trafím, tak idem aj ja. Kua... Teda som sa ani neopýtal. Može sa Orawák s koreňmi v BA k vám pridať???
čawte kočky.V sobotu budem vo Svätom juri. tak ak k vám trafím, tak idem aj ja. Kua... Teda som sa ani neopýtal. Može sa Orawák s koreňmi v BA k vám pridať???
samozrejme , hod kontakt do SS a piseme/volame kde sa nachadzame a dojdes , alebo niekam po teba zbehnem/e
bmw e61 530xd bmw e60 535d - ex bmw e46 M3 - ex bmw e36 M3 - ex bmw e46 325xi - ex bmw e46 330xd - ex bmw e46 330ci - ex bmw e39 530d - ex
hmm, ja zatial svoj sukromny pneuservis nemam,
takze setrim gumy na nedelu, tam vydrzia viacej..
ak by bolo mokro alebo niekto zohnal poziarnicke hadice tak doidem jazdit, inac pridem max kuknut..
same shit, different day.. There's no replacement for displacement.. Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
hmm, ja zatial svoj sukromny pneuservis nemam, takze setrim gumy na nedelu, tam vydrzia viacej.. ak by bolo mokro alebo niekto zohnal poziarnicke hadice tak doidem jazdit, inac pridem max kuknut..