... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
paja napísal:hej pomalynajma ked sme šli len my dvaja za nimi, na tých letných gumách so žiadnym dezénom to bol miestami zážitok po tom snehu , škoda že sme s vami nemohli povečerat ale náš malý sa rozhodol že treba íst domov
ale výber trasy sa mi velmi páčil ale najviac ten na E30, najlepšie ked sa ma hore tá teta pýtala že či tam jazdíme rally
lukino37 napísal:tak tak bolo super len skoda ze par kilometrov pred domom som nabural do stlpatakze velka skoda ale inak super
lukino37 napísal:tak tak bolo super len skoda ze par kilometrov pred domom som nabural do stlpatakze velka skoda ale inak super
lukino37 napísal:jj ten sonderlak to moje krasnucke zlte auticko proste cisty lad na ceste samozrejme neposipane idem si 60 a vysiel som na kopcek a ma skrutilo a mrz do zelezneho stlpa tak bolo po stlpe ale moje auticko to prezilo v pohode akurat predny spojler bol trocha ohnuty a hmlovky a odniesol si to najviac jeden vnutorny blatnik inak v poho kamos mal co robit na jeepe aby ma vytiahol ale inak v poho aspon viem ze bmw su velmo kvalitne auta a ze sa da na nich spolahnut len mam pekne sviatky ale co uzale bol super zraz
lukino37 napísal:jasne to je to najhalvnejsie ale asi som zobral malo kompotov coa fotezky kedy budu uz sa na ne velmo tesim