... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Max1M napísal:robi este niekomu na prihlasovacej stranke vyhodi ze je to skodliva stranka, popripade aj antivir blokne ?????![]()
Max1M napísal:robi este niekomu na prihlasovacej stranke vyhodi ze je to skodliva stranka, popripade aj antivir blokne ?????![]()
hesoyam25 napísal:
hej robi to ale kludne klikni dalej![]()
nic to nespravy aspon mne nic...
btw keby to niekomu nevyslo tak sa hlasim ako nahrada![]()
profituner napísal:
mali sme trochu problem so strankou, presnejsie s googlom,ale uz je vsetko v poriadku.
Zatial nas este ziaden virus nezozral a BMW day stale plati.Vsetky terminy su uz obsadene, skoda len, ze vekovy priemer aut je taky stary, no my sme to neoplyvnovali. No nic, pri niektorych meraniach si trosku zaspominame, ale verim, ze to bude vydarena akcia.
Este podotykam, ze merania vsetkych aut budu na zodpovednost majitelov aut. Treba si uvedomit, ze auto na brzde dostane maximalnu zataz az do maximalnych otacok. Predpokladam vsak, ze aj tie starsie rocniky su dokladne hickane a budu v dobrom stave.
M3driver napísal:ak by niekto nemohol, hlasim sa ako nahradnik...
GOOSE napísal:
Renaultkiller nemoze. Mal som ist miesto neho ale rad ti tu cest prenecham. Napis mu.
M3driver napísal:
Tomasko si velmi zlaty, ale ja by som nerad niekoho vytlacil!! fakt! ak niekto proste nebude moct a zatial nebude na jeho miesto niekto iny...
M3driver napísal:
Tomasko si velmi zlaty, ale ja by som nerad niekoho vytlacil!! fakt! ak niekto proste nebude moct a zatial nebude na jeho miesto niekto iny...
marosss napísal:Zmena môjho programu, chcel by íst niekto miesto mňa 15:30?