... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
Majo bmw napísal:skus popracovat na fotkach...a ak mas aj video hod odkaz....ak sa ti chce este![]()
![]()
PetoK napísal:JJ, bolo fajn, ale ani vo sne ma nenapadlo, že pojdeme taký kus takou oklukou...![]()
trasu cca 25km sme nahradili miernou obchádzkoua urobili cez 100 km...
Majo bmw napísal:... ja som to mal dnes za 153km![]()
![]()
a to nepocitam cestu z domu do ZA....
PetoK napísal:
JJ, nenapadlo ma kuknúť stav na začiatku... to som len tak tipol... ale pekná obchádzka...
alfi666 napísal:Bolo dobre, aj cesty krasne... akurat nabuduce treba zacat skor ked chceme ist taku dlhu trasu.. podaktori sme to mali este hodny kus domov
... mne napriklad zmrzol ostrekovac zrovna na vodicovej strane, tak som cely cas akurat <> videl ... takze cesta domov bola viac adrenalinova nez vsetky kopce
M3driver napísal:
tak suhlas so vsetkym, aj s tou cestou a zamrznutymi ostrekovacmi![]()
ja som sa ocitol pred Oscadnicou na konci a pri jednej stopke som musel pustat auta... a uz som vas potom nedobehol (aj ked som sa snazil a bol to adrenalin hh) a kedze som nemal komu zavolat (Speedy na ktoreho jedineho mam cislo ma akurat nenapadol) tak som presiel dedinou a ked som nikoho nevidel isiel som domov
tymto sa teda ospravedlnujem vsetkym za odchod bez rozlucenia
Peppo napísal:...chlapci, E92 ma nastastie vyhrievane trysky na ostrekovac, tak nic nezamrzlo ale stierace boli fesne zamrznute....