... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
BMino napísal:KatuskaBMW napísal:BMino napísal:a kona sa zraz aj za zleho pocasia? lebo teraz nahanam auto, aksa tomalo rusit tak by ma to az tak netlacilo
naháňaj auto potom ma povozíš ako novú sekretárku bmwklubu :)
pojdeme sa niekam previest?mas Orange ci T-mobile?
KatuskaBMW napísal:BMino napísal:KatuskaBMW napísal:BMino napísal:a kona sa zraz aj za zleho pocasia? lebo teraz nahanam auto, aksa tomalo rusit tak by ma to az tak netlacilo
jasné že sa pôjdeme povoziiiiť... aj aj :) ale skorej t-mobile...:) ale šak sekretárka musí mať aj to aj to :)
BMino napísal:KatuskaBMW napísal:BMino napísal:KatuskaBMW napísal:BMino napísal:a kona sa zraz aj za zleho pocasia? lebo teraz nahanam auto, aksa tomalo rusit tak by ma to az tak netlacilo
jasné že sa pôjdeme povoziiiiť... aj aj :) ale skorej t-mobile...:) ale šak sekretárka musí mať aj to aj to :)
a nosis aj ten aj ten zo sebou?
KatuskaBMW napísal:môže môže :) šak kukám teraz správy na západe a severe slovenska sú záplavy
TiTAN napísal:KatuskaBMW napísal:môže môže :) šak kukám teraz správy na západe a severe slovenska sú záplavy
kde by sa tu prosimta vzali zaplavy saq tu su same kopce(esteze mame dom na kopci
)
KatuskaBMW napísal:BMino napísal:KatuskaBMW napísal:BMino napísal:KatuskaBMW napísal:BMino napísal:a kona sa zraz aj za zleho pocasia? lebo teraz nahanam auto, aksa tomalo rusit tak by ma to az tak netlacilo
nosím zo sebou iba t-mobile...ale občas ked ma napadne tak aj orange :)
BMino napísal:KatuskaBMW napísal:BMino napísal:KatuskaBMW napísal:BMino napísal:KatuskaBMW napísal:BMino napísal:a kona sa zraz aj za zleho pocasia? lebo teraz nahanam auto, aksa tomalo rusit tak by ma to az tak netlacilo
nosím zo sebou iba t-mobile...ale občas ked ma napadne tak aj orange :)
to bude tazsie, ten ma skoro vsade signal
MT-SPEEDY napísal:Zastresene parkovisko si vie zabezepecit jedine BlackMWTak ako na Carate
http://www.bmwklub.sk/album_pic.php?pic_id=2530
BMino napísal:KatuskaBMW napísal:nosím zo sebou iba t-mobile...ale občas ked ma napadne tak aj orange :)
to bude tazsie, ten ma skoro vsade signal