... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
orech napísal:Len este nejakych partakofcov mojich musin nahovorit, bo ten co so mnou chodi je zavolany na alkoholicky reset chatu a to bude tazke ho pilkovat a ten dalsi, ten sa hadam bude dat...
balino napísal:orech napísal:Len este nejakych partakofcov mojich musin nahovorit, bo ten co so mnou chodi je zavolany na alkoholicky reset chatu a to bude tazke ho pilkovat a ten dalsi, ten sa hadam bude dat...
no my bereme polovicky ale ty mozes zobrat njakeho partaka no...nezabudni si pribalit lubrikant a mydlo
BMino napísal:balino napísal:vedel som ze sa ozvesbol si na vojne?
ee a ani nie som na chalanov, tak neviem
bawor napísal:to orech:nemaj strach, ze nebude spolocni odjazd z BA to by inak ani neslo, ze blavacia ked uz sme tak trocha pritom predbeznom case odchodu, nejdeme do Piestan ale na Liptov a to je trocha dalej, bude po prazdninach, piatok premavka hustejsia ako cez prazdniny tak ten odchod by som nacasoval trocha skor, ale o tom bude urcite este debata...............
balino napísal:bawor napísal:to orech:nemaj strach, ze nebude spolocni odjazd z BA to by inak ani neslo, ze blavacia ked uz sme tak trocha pritom predbeznom case odchodu, nejdeme do Piestan ale na Liptov a to je trocha dalej, bude po prazdninach, piatok premavka hustejsia ako cez prazdniny tak ten odchod by som nacasoval trocha skor, ale o tom bude urcite este debata...............
spraaaavnnnnne!ja som za nech uz sme poradne spolocensky unaveny kym dojdu vecer ostatni
ale nje spravime kompromis nech to setkym vyhovuje a pojde kolona juj jak sa tesiiiim
orech napísal:No tak uz pilkujem pilkujem kamartov, ale nevem neviem, po predchadzajucich zrazoch, ci tam budem brat to nezne pohlavie, ako vecer ma aj tak zahreje hruska a k tej sa budem tulit a neviem ci by som "niekomu" chcel skazit vikend.....
...premyslam....
orech napísal:No tak uz pilkujem pilkujem kamartov, ale nevem neviem, po predchadzajucich zrazoch, ci tam budem brat to nezne pohlavie, ako vecer ma aj tak zahreje hruska a k tej sa budem tulit a neviem ci by som "niekomu" chcel skazit vikend.....
...premyslam....