... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
minco napísal:Čo máš s tým, keď ti to nevedia vymeniť? Iba štartovanie?
To je to, že tam sa iba mení a neskúma sa príčina závady...
speedfred napísal:chlapy pridem,ak budem v nedelu doma,bo hodne cestujem. X5
a mozno pride aj kamos s e39
Jozef napísal:vieš čo to iba štartovanie ma stalo už iba 1000 EU 1 rok nefunčne... vieš čo tie servisi pred tým nejdem vraviť, dam to niekde do stredu v žiline že su dobrý tam im to dam no skusim. Zavolali auto je v poriadku vravim im necham ho tam dlhšie nech skušaju stale tak že hej ide že bol zle nastavený motor a čidlo už je to ok no ok. Pridme pon hned n dalši den nejde tam zavolam a on že mam prisť čo ukaže diagnostika, ukazala cievky ževraj!!! neviem či tomu veriť ale stale nepomohlo no tak že mam ešte raz prisť že uvidia. Beham si iba tak 100 km tam naspať aby bol motor okej a stale nič ale možno to je už lepšie :)
Slafino napísal:No super Chlapi tesim sa, nech nas je co najviac a ak niekoho poznate co ma BMW nech dojde a obvolajte to vsetko!!!V Nedelu bude zima jak v pc, ale treba prist driftik hodit!!!
Slafino napísal:No super Chlapi tesim sa, nech nas je co najviac a ak niekoho poznate co ma BMW nech dojde a obvolajte to vsetko!!!V Nedelu bude zima jak v pc, ale treba prist driftik hodit!!!
Jozef napísal:
speedfred napísal:tiez je to iba auto auto a uz ma aj nejaky piatok za sebou. ...a motorizacia 4,4i
FaMart napísal:mino minodojdi