... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
ripa napísal:
Majo bmw napísal:OK. Super napad.... uz sa tesim
...omrkni to, a daj vediet ake to je...
BMino napísal:zmazte to, nikdy nevies kto to cita a kto ta uda, ked tak plan zverejnite az na mieste, tu len indicie, ako zmenit peniaze na ceske a tak...
ta moja paranoja
Wilo napísal:
Prečo by mal niekto udať ? šak som nespravil nič zlé....len som cel ukazať kam by sa išlo a že hore krčma kde si možmedať kofolu a tak....myslím že natom nič nieje alebo ?
BMino napísal:
nie nie je, ale ani na takej "nahodnej" cestnej kontorle co si odchyti celu kolonu
Wilo napísal:
šak ty si trať videl , majo tiež a ripa tiežtak mažem.....ostatný sa dozvedia na mieste potom
BMino napísal:
myslis, ze si to pamatam?
ripa napísal:Ludia musim povedat ze Wilo vybral naozaj perfektnu trasu cesta nadherna ziadna diera nevyhoda je len ta ze cesta je dost uzka a su tam drobne kamienky ale inak bez problemov.Teda az na par blaznov ci si potrebuju nieco dokazat a jazdia tam jako prasata ako napriklad vcera ten Renault.Wilo potvrdi ze?
Wilo napísal:
jj škoda že dobrzdilbola by dobra foto
A tie kamienky su hnusné že ripa
ripa napísal:
No veru keby nedobrzdil bolo by to zaujimave:D.Kamienky fakt nic moc no.Inak dnes ma napadla dalsia v pohode trasa je tam ok cesta siroka a nevidel som po ceste nikdy ziadne zelene zaby:D