... všetko o BMW ...
Moderátori: BlackMW, k33p, vilo
henrichTMC napísal:Bohužiaľ v tomto prípade zľavu poskytnúť nemôžem - prenájom okruhu je brutálne drahý a naviac je to naša prvá akcia na Slovakiaringu...možno pri ďalších akciách niečo vymyslíme...
na SS som odpísal, dúfam, že to prešlo...
RacingWheels napísal:Snad vam vyde pocasie,prideme pozriet.
Štiky napísal:cistu stopu z odklonmi, geometriou a podvozkom na drift? To bude slusne drzat stopua to zoslahavanie gum bude tiez fajn, este ked bude prsat, tak ale teda vravis ze ked nikoho neohrozim tak mozem? Takze ked okolo mna nikto nebude tak to tam bezpecne poslem :]
alfi666 napísal:Myslim, ze to driftovanie tam je zakazane kvoli poskodzovaniu asfaltu
Štiky napísal:ze myslis ze okridlene GTRka na Slikoch z pretazenim 2G v zakrutach ten asfalt nicia menej? nemyslim, a uz vobec nemyslim ze drift nici ASFALT, akurat ho pogumuje, ale to sa pogumuje takcitak
Štiky napísal:ako to je mi jasne ze to asi nebude o tom ist cely 6km okruh z nastrelmi od ciari k ciare, ale proste v nejakych tych pomalych zakrutach to tam proste poslat bokom, tak aby aj auto stacilo tahat, lebo ked tak pozeram, je to docela rychly okruh, a samozrejme ze chcem testovat aj aj njake to kolo cistu lajnu len tak zo zvedavosti aky bude cas.
ok, tak ako vidim, drift ste odsudili, ale tak na jazdach verejnosti to zrejme ma svoje dovody. Zajtra teda pridem, odjazdim lajnu a keby som sa cistou nahodou ocitol niekde sirokodaleko sam v pomalej zakrute tak to mozno smyknem gut?